Byvägen 90

Byvägen 90

Slutpris

6 600 000 kr


Ella gård— Täby

Byvägen 90


Slutpris
6 600 000 kr

Ella gård— Täby

Fritt läge mot parken - Tomt och uteplats i bästa solläge - 1-plan i vinkel - Nära till allt

Ella gård är en attraktiv stadsdel och med microläget Byvägen 90 bor ni med närhet till allt. Nära matbutik, nära Täby centrum, nära motionsspår och parker samt nära kommunikationer genom Roslagsbanan, buss, bil eller cykel. Allt detta inom ca 1 km avstånd.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Den sociala delen huserar med stora sällskapsytor, kök och matplats med utgång till altanen i bästa solläge samt stort vardagsrum, även det med direktaccess till uteplatsen i bästa solläge och fritt läge mot parken. Vardagsrummet och matplatsen har ett vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck.

Den privata delen ligger avskilt i planlösningen och är fördelad på tre sovrum, klädkammare och ett badrum med badkar. I andra änden av huset finns ett väl tilltaget mastersovrum om hela 17 m² samt en helkaklad WC som renoverade av fackman 2011.

Vidare finns en härlig gräsyta och goda förvaringsmöjligheter i friggeboden på tomten eller det varmbonade förrådet. Bilen parkerar du i garage beläget i länga och det finns ytterligare parkeringsplatser för er som har två bilar.

Varmt välkommen till ett perfekt boende med närhet till allt och en härlig park som närmsta granne.


Boarea
111 kvm
Driftkostnad
35 160 kr/år
Tomtarea
244 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna kedjehus på Byvägen såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Byvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.