Behållare Behållare

Ella Park, Täby

Referensnummer
481 547
Boarea
191 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)

Modern villa - Uteplats i söder - Fem sovrum - Optimalt läge - Barnvänligt

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Modern villa - Uteplats i söder - Fem sovrum - Optimalt läge - Barnvänligt

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Ella Park

Ella park är ett renodlat villaområde och domineras av större villor. Ella park gränsar i öster mot Skarpäng, i norr mot Ensta och i söder mot Ella gård. Området har bebyggts under en lång period vilket bidrar till en varierad bebyggelse från olika tidsepoker vilket ger område en unik karaktär.

Ellapark är ett lugnt och barnvänligt område i Täby med närhet till det mesta. Inom området har ni tillgång till flertalet välrenomerade förskolor, låg- och högstadieskola, goda kommunikationer både kollektivt och med bil samt två matbutiker. På kort promenadavstånd når ni Mörtsjöns naturreservat med fina promenadstråk och belyst motionsspår. På kort avstånd ligger även Täby centrum med all tänkbar service, samt bra kommunikationer.

Fördelar med området

Motionsspår Badstrand Tryggt Restauranger Hundvänligt Bussar Lugnt Lätt att parkera bilen Parker/Grönområden Barnvänligt Bio Butiksgata/köpcentrum Tågstation Cykelbanor

Närhet till matbutiker och shopping

Inom området har ni tillgång till både Rösjöcentrum med en uppskattad ICA-butik och i motsattriktning men fortsatt inom området har ni ytterlige en matbutik i form av Willys. Inom promenadavstånd ligger även Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar både till Mörby Centrum och Täby Centrum.

Familjeliv

Här finns flertal bra skolor och förskolor i närheten såsom: Noblaskolan (åk F-6), Skarpängsskolan (åk 7-9), Inspira Förskolan Ellapark, Enens Förskola, Tibble Gymnasium samt Åva Gymnasium.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren