Milstensvägen 20

Milstensvägen 20

Slutpris

14 525 000 kr


Ella Park— Täby

Milstensvägen 20


Slutpris
14 525 000 kr

Ella Park— Täby

Enplansdröm i perfektion

Med attraktivt läge i det etablerade och omtyckta villaområdet Ella park ligger denna totalrenoverade enplansvilla där det enda som återstår från byggåret är murstocken och delar av stommen. Huset disponerar 167 m² belägna på ett plan, 4-5 sovrum samt fantastiska sällskapsutrymmen och rum med enastående takhöjd upp till nock. Därtill en biyta om 15 kvm.

Huset bjuder på en genomtänkt planlösning med långa siktlinjer som redan i hallen ger dig möjlighet att se genom hela huset. Sällskapsytorna ligger samlade i mitten av bostaden medan sovrummen ligger ogenerat placerade i vardera del av huset vilket möjliggör disposition av mer privata utrymmen. Glaspartier delar effektivt in rummen och erbjuder avskildhet samtidigt som det aldrig inkräktar på den öppna känslan. De vackert spröjsade glaspartierna återfinns både som rumsavdelare inne i huset och går igen som en röd tråd i de stora fönsterpartierna i både vardagsrum, master sovrum, kök och matsal.

Likt bostadens mittpunkt ligger kök och matsal som även inbjuder till större tillställningar. Här finns möjlighet att avnjuta långa middagar även för de riktigt stora sällskapen och de vackra snickerierna med innanför liggande luckor gör att köket känns mer som en platsbyggd möbel än ett kök. Takhöjden går hela vägen upp till nock och den murade öppna spisen med öppningar åt två håll bidrar till en välkomnande atmosfär samtidigt som den är en effektiv rumsavskiljare mot vardagsrummet. Stora glaspartier från golv till tak i kombination med helglasade pardörrar suddar effektivt ut gränsen mellan ute och inne. Den stora uteplatsen belägen i bästa sydvästläge gör det lätt att trivas.

I husets östra sida finns två väl tilltagna sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum med dusch. På motsatt sida av huset finner ni ett enastående master sovrum med full takhöjd upp till nock och ensuite badrum med badkar, ett ytterligare sovrum/kontor samt ett väl tilltaget allrum/tv-rum med möjlighet att stänga om sig.

Bostaden har under åren 2014-2015 genomgått en mycket omfattande renovering under ledning av välrenommerad byggmästare och här har man inte sparat på något utan varit mån om ett slutresultat med mycket hög finish. Det gäller såväl materialval som tillvägagångssätt vid renoveringen. Som exempel kan nämnas att man gjutit en ny grundplatta med ingjuten vattenburen golvvärme, installerat en luft/vatten värmepump, disponerat om planlösningen, byggt ut huset, gjort nytt yttertak, bytt samtliga fönster, dragit om all el samt genomfört ett stambyte såväl inne som hela vägen ut till gatan. Listan med renoveringar är långt mycket längre än det som beskrivs här, men går att läsa om under rubriken "utförda renoveringar" i beskrivningen nedan.

Varmt välkommen till denna omsorgsfullt renoverade enplansvilla i ett av Täbys mest uppskattade kvarter.


Boarea/biarea
165/15 kvm
Driftkostnad
40 778 kr/år
Tomtarea
1 027 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Milstensvägen såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Milstensvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sebastian Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.