Stålgränd 10

Stålgränd 10

Slutpris

11 420 000 kr


Skarpäng— Täby

Stålgränd 10


Slutpris
11 420 000 kr

Skarpäng— Täby

Trivsam 2-plansvilla + lugnt läge på återvändsgata + fristående garage + nära kommunikationer.

Med attraktivt läge i det etablerade villaområdet Skarpäng ligger denna mycket välhållna och välplanerade 2-plansvilla om 190 m² med uteplats under tak belägen i bästa västerläge. Fastigheten är belägen längst in på återvändsgata med mycket lugnt och barnvänligt läge.

Huset har en tilltalande planlösning fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna på entréplan uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor, kök, vardagsrum med matsal, bibliotek, exklusivt badrum med badkar samt dusch med glasväggar samt separat gäst wc. Från vardagsrummet finns också en utgång till den underbara uteplatsen som delvis ligger under tak vilket gör att ni kan sitta ute även vid något kallare väderlek. Köket är väl tilltaget med bra arbetsytor och gott om plats för matbord. I anslutning till köket finns en väl tilltagen matsalsdel belägen som en del av vardagsrummet, som sedan öppnar upp mot vardagsrummet med föredömliga inredningsmöjligheter, biblioteksdel och trevliga ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avskild på ett effektivt sätt. Fördelarna är många och upplevs bäst på plats.

Den privata avdelningen är belägen på övre plan. Här finns fyra ordentliga sovrum, två med stora skjutdörrsgarderober. Ljust allrum med gott om fönster, stort helkaklat våtrum med wc, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare samt linneskåp.

Varmt välkommen till detta välhållna 2-planshus med naturnära läge i eftertraktade Skarpäng.


Boarea
202 kvm
Driftkostnad
54 224 kr/år
Tomtarea
796 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-01-27

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Stålgränd såldes av oss 2022-01-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Stålgränd.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.