Adolf Lemons väg 83

Adolf Lemons väg 83

Slutpris

5 550 000 kr


Täby Kyrkby— Täby

Adolf Lemons väg 83


Slutpris
5 550 000 kr

Täby Kyrkby— Täby

Renoverat gavelradhus i kyrkbyn!

Välkommen till detta hemtrevliga och renoverade gavelradhus på Adolf Lemons väg 83 i Täby kyrkby. Huset erbjuder ett trivsam boendemiljö med sina 4 rymliga sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når man den rejäla altanen som går i vinkel runt huset och i det höga läget i området är det här den perfekta platsen att avnjuta sommarens utomhusmiddagar i kvällssolen.

Huset är berikat med två badrum som båda är renoverade, vilket ger en extra touch av lyx och bekvämlighet.

Husets planlösning är väl genomtänkt och ger en social atmosfär. Kök och vardagsrum flyter naturligt samman, vilket skapar en inbjudande yta för umgänge och avkoppling. Garage i länga bidrar till både praktisk förvaring och bekväm parkering.

Att bo i området på och runt Adolf Lemons väg 83 innebär en bekväm livsstil med närhet till kommunikationer, vacker natur och ett närcentrum där du hittar livsmedelsbutiker, butiker och restauranger. Skolor och förskolor finns också i närheten, vilket gör detta till ett idealiskt boende för familjer.

Välkommen på visning!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
50 448 kr/år
Tomtarea
236 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Adolf Lemons väg såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Adolf Lemons väg.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.