Åkerbyvägen 98,12tr / Täby Centrum / Täby

Smakfullt renoverad 2:a om hela 68 kvm med fritt och högt läge.

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 435 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
12 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2020-02-13. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ypperligt tillfälle att förvärva en smakfullt renoverad 2:an i Storstugan. Inglasad balkong med trägolv och delvis varmbonad. Fin utsikt över området och sol hela dagen bidrar ytterligare till trivseln. Nyrenoverat rymligt IKEA kök i vitt med nya vitvaror och bänkskivor i svart laminat. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Stort sovrum med garderobsvägg med skjutbara garderobsdörrar. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv. Stambytt badrum med klinkergolv och väggkakel, dusch samt wc.
Här bor du bekvämt med all tänkbar service runt hörnet. Bostaden är belägen endast ett stenkast från Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med massor av butiker och restauranger. Dessutom finns bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan samt närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Storstugan är en av Täbys mest välskötta föreningar. Styrelsen gör många goda insatser och värnar om sina medlemmar. Här finns bland annat tennisbana och ett modernt gym med alla möjliga typer av träningsmaskiner, löpband, fria vikter mm för föreningens medlemmar att nyttja. I föreningen finns också en SPA-avdelning med bastu och jacuzzi till förfogande. Allt i absolut toppskick! Föreningen har många kostnadsfria kurser såsom träning, glasfusing m.m. som medlemmar kan gå på. Som boende i föreningen är man garanterad en p-plats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Centrum

Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum. Här hittar du allt och mycket mer i över 220 butiker och restauranger. De har även en biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Det finns över 1000 parkeringsplatser i anslutning till Täby Centrum, där besökare erbjuds 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Shopping i värdsklass

Vårdcentral, matbutik, restaurang, skolor och förskolor finns också nära till hands. I närmiljön finns vackra Rönningesjön med fina bad på sommaren och skridskoåkning på vintern samt Vallentunasjön. Nära är det också till Enstaskogen med elljusspår.

Sport och fritid runt hörnet

På promenadavstånd ligger Medley Tibblebadet som erbjuder både simhall, simskola samt gym. Inom närområdet finns också fina strövområden såsom Skavlötens friluftsanläggning och Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser som tar dig både inom och utanför Täby samt Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms city på ca 15 minuter.

Familjeliv

I närområdet ligger Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola samt Förskolan Fåret.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.