Åkerbyvägen 98,12tr

Åkerbyvägen 98,12tr

Slutpris

3 200 000 kr


Täby Centrum— Täby

Åkerbyvägen 98,12tr


Slutpris
3 200 000 kr

Täby Centrum— Täby

Smakfullt renoverad 2:a om hela 68 kvm med fritt och högt läge.

Ypperligt tillfälle att förvärva en smakfullt renoverad 2:an i Storstugan. Inglasad balkong med trägolv och delvis varmbonad. Fin utsikt över området och sol hela dagen bidrar ytterligare till trivseln. Nyrenoverat rymligt IKEA kök i vitt med nya vitvaror och bänkskivor i svart laminat. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Stort sovrum med garderobsvägg med skjutbara garderobsdörrar. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv. Stambytt badrum med klinkergolv och väggkakel, dusch samt wc.
Här bor du bekvämt med all tänkbar service runt hörnet. Bostaden är belägen endast ett stenkast från Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med massor av butiker och restauranger. Dessutom finns bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan samt närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Storstugan är en av Täbys mest välskötta föreningar. Styrelsen gör många goda insatser och värnar om sina medlemmar. Här finns bland annat tennisbana och ett modernt gym med alla möjliga typer av träningsmaskiner, löpband, fria vikter mm för föreningens medlemmar att nyttja. I föreningen finns också en SPA-avdelning med bastu och jacuzzi till förfogande. Allt i absolut toppskick! Föreningen har många kostnadsfria kurser såsom träning, glasfusing m.m. som medlemmar kan gå på. Som boende i föreningen är man garanterad en p-plats.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 435 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
12 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-02-13

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2020-02-13. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.