Åkerbyvägen 138 / Täby Centrum / Täby

Åkerbyvägens absolut mest påkostade 4:a

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
91.5 kvm
Avgift
4 811 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2020-05-30. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nu nöjet att förmedla en av de finaste och mest påkostade 4:orna på Åkerbyvägen, Brf Farmen!
Bostaden erbjuder en finish utöver det vanliga där ingenting har valts av slumpen och med en utgångspunkt att finna en lyxig vardag. Bostaden disponeras med ett stort master bedroom med platsbyggd sänggavel och en harmonisk hotellkänsla, ytterligare två rymliga sovrum med samma genomgående stil, helkaklat badrum med duschbadkar ( kvalitetsdokument finns) samt gäst wc.
Modernt och välutrustat kök med platsbyggd känsla och en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge. Tack vare gavelläget så fullkomligt badar denna lägenhet i härligt ljus men har även ett privat läge utan insyn.
Hela lägenheten har renoverats med smakfulla färg och materialval samt att du kan styra hela lägenhetens belysning via Plejd och är således installerad med "Smart el". Här kan du via Bluetooth i din mobil eller surfplatta, styra belysningen i samtliga rum även när du ej är hemma.
Flertalet gedigna snickeridetaljer, så som genomgående höga golvsocklar med bröstning och platsbyggda detaljer som bara är några av de sakerna som utmärker denna bostad. Helt ny el i hela lägenheten samt förberett med flertalet uttag för ex sonos och usb-utgångar.

Detta är en bostad utöver det vanliga, som vi nu har äran att förmedla.
Denna visning vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Centrum

Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum. Här hittar du allt och mycket mer i över 220 butiker och restauranger. De har även en biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Det finns över 1000 parkeringsplatser i anslutning till Täby Centrum, där besökare erbjuds 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Shopping i värdsklass

Vårdcentral, matbutik, restaurang, skolor och förskolor finns också nära till hands. I närmiljön finns vackra Rönningesjön med fina bad på sommaren och skridskoåkning på vintern samt Vallentunasjön. Nära är det också till Enstaskogen med elljusspår.

Sport och fritid runt hörnet

På promenadavstånd ligger Medley Tibblebadet som erbjuder både simhall, simskola samt gym. Inom närområdet finns också fina strövområden såsom Skavlötens friluftsanläggning och Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser som tar dig både inom och utanför Täby samt Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms city på ca 15 minuter.

Familjeliv

I närområdet ligger Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola samt Förskolan Fåret.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.