Åkerbyvägen 334 / Täby Centrum / Täby

Trevlig 3:a med utsikt över innergården!

Slutpris
3 060 000 kr
Boarea
81.5 kvm
Avgift
3 907 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge och utsikt över grönskande innergård finner ni denna 3:a om 81,5 kvm.
Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, stort helkaklat badrum med tvättmaskin, gäst-wc, väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i ett perfekt sydväst-läge med utsikt över den lummiga innergården. Ljust kök med goda arbetsytor och förvaringslösningar samt med utrymme för en matplats.
Här bor du i en stabil förening med låg belåning som har gjort flertalet investeringar så som både relining och fönsterbyte. Rymligt källarförråd ingår samt möjlighet till parkering.

Här bor du med närhet till Täby Centrum och dess utbud, goda kommunikationer, fina promenad och motionsspår samt närhet till bra förskolor och skolor.
Denna lägenhet vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Centrum

Täby Centrum är ett av Sveriges största köpcentrum. Här hittar du allt och mycket mer i över 220 butiker och restauranger. De har även en biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Det finns över 1000 parkeringsplatser i anslutning till Täby Centrum, där besökare erbjuds 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Shopping i värdsklass

Vårdcentral, matbutik, restaurang, skolor och förskolor finns också nära till hands. I närmiljön finns vackra Rönningesjön med fina bad på sommaren och skridskoåkning på vintern samt Vallentunasjön. Nära är det också till Enstaskogen med elljusspår.

Sport och fritid runt hörnet

På promenadavstånd ligger Medley Tibblebadet som erbjuder både simhall, simskola samt gym. Inom närområdet finns också fina strövområden såsom Skavlötens friluftsanläggning och Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser som tar dig både inom och utanför Täby samt Roslagsbanan som tar dig in till Stockholms city på ca 15 minuter.

Familjeliv

I närområdet ligger Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola samt Förskolan Fåret.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.