Åkerbyvägen 204

Åkerbyvägen 204

Slutpris

3 875 000 kr


Täby Centrum— Täby

Åkerbyvägen 204


Slutpris
3 875 000 kr

Täby Centrum— Täby

Optimal 4a i toppskick!

+ Inglasad balkong
+ Stamrenoverade badrum (2016)
+ Stabil förening
+ Bra kommunikationer
+ Centralt läge

Välkommen till denna tilltalande 4a i toppskick belägen i populära Brf Farmen. Här erbjuds stora sociala ytor, smakfulla färg- och materialval, gediget med förvaring och en inglasad balkong som fördelaktigt förlänger bostadens sociala del. Här underlättas även vardagen genom bostadens centrala läge.
Bostaden erbjuder 91,5 m² fördelade på ett smakfullt välutrustat kök med anslutning till matplats och ett rymligt vardagsrum med plats för både större matplats samt soffgrupp. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i optimalt sydväst-läge. Ett badrum, gäst wc, tre väl tilltagna sovrum. Bostaden erbjuder även rikligt med förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen ett stenkast från Täby Centrum och dess utbud med över 200 butiker, restauranger och kaféer. Här bor du även med närhet till goda kommunikationer där du med Roslagsbanan tar dig in till Östra Station på ca 15 min och från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer. Snövit förskola ligger ett stenkast bort är en fantastisk möjlighet för föräldrar som söker en trygg och stimulerande miljö för sina barn. Belägen bara ett stenkast från din bostad, är denna förskola en idealisk plats för ditt barn att lära, växa och ha kul.

Brf Farmen kommer erbjuda boende att köpa flyttbar AC för 2995 kr samt 500kr för frakt. För mer info kontakta brf Farmen.

Varmt välkommen på visning - En bostad som måste upplevas på plats!


Boarea
91.5 kvm
Avgift
4 658 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-08

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2023-05-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Amanda Brommels

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.