Allévägen 2

Allévägen 2

Slutpris

10 650 000 kr


Näsby Park— Täby

Allévägen 2


Slutpris
10 650 000 kr

Näsby Park— Täby

Familjevilla i härliga Slottsparken

Med 5 minuters promenad till Roslagsbanan och ca 3 minuter till Näsaängsbadet, i det lummiga och vackra Näsby park ligger denna välplanerade 50-talsvilla. Bostadshuset är beläget på en plan trädgårdstomt som ramas in med en dekorativ syrenhäck som vetter mot flaggängen. Bostaden med sina ca 278 m² i totalyta erbjuder det bästa av två världar. Socialt och privat fördelat på tre våningsplan där modern komfort kombineras med de klassiska attributen.

Entréplanet erbjuder ett exklusivt och platsbyggt kök, rymlig matsal med utgång till uteplatsen på framsidan samt väl tilltaget vardagsrum med öppen spis för ökad trivsel. Dessa rum skapar en gemensam harmoni tack vare den öppna och sociala planlösningen med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. Utgång till den stora altanen och trädgården på baksidan i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solens strålar från eftermiddag till sen kväll. Två rymliga sovrum samt kontor som med lätthet kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas samt helkaklat badrum.

På övre planet finner ni ett trevligt allrum med öppen spis, två rymliga sovrum varav det ena med balkong i nordost samt helkaklat duschrum. Källarplanet erbjuder en stor och renoverad tvättstuga från 2014/15 samt helkaklat badrum med tillhörande bastu från 2014/15. Flertalet bra förvaringsutrymmen samt hobbyrum.

Här bor du med närhet till förskola, skola, goda kommunikationer, fina promenadstråk samt Näsby Parks centrum och dess utbud.
Varmt välkommen till en optimal familjevilla i hjärtat av Näsby Park!


Boarea/biarea
159/110 kvm
Driftkostnad
48 200 kr/år
Tomtarea
1 353 kvm
Rum
10 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-05-21

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Allévägen såldes av oss 2018-05-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Allévägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.