Björnkärrsvägen 11

Björnkärrsvägen 11

Slutpris

9 650 000 kr


Skarpäng— Täby

Björnkärrsvägen 11


Slutpris
9 650 000 kr

Skarpäng— Täby

Familjevilla i Populära Skarpäng med en totalyta om 281 kvm!

+ Bergvärme.
+ Stort hus med en totalyta om 281 kvm.
+ Högt och fritt läge.
+ Vidbyggt garage.
+ Braskamin.
+ Trevlig trädgård.
+ Närhet till både skog och kommunikationer.
+ Perfekt ungdomsdel.

Välkommen till detta magnifika hus i Skarpäng, där utrymme, modernitet och enastående utsikter möts för att skapa det perfekta boendet för dig och din familj.
Med en imponerande totalyta om 281 kvm och fördelat på två plan erbjuder detta hem stora ytor och kan anpassas till familjens behov.

På entréplanet möts du av ett modernt och välutrustat kök med en trevlig köksö och som bjuder på enastående panoramautsikt över omgivningarna och bort mot Enebyberg.
I anslutning till köket finns det gott om plats för en stor matgrupp där upp till 10 personer kan samlas för trevliga måltider och samtal. En dröm för den som älskar att bjuda in vänner och familj till gemensamma middagar med en makalös utsikt som pricken över i:et.

Ett trappsteg ner från matsalen så välkomnas du av ett rymligt vardagsrum där stora fönsterpartier låter ljuset flöda in och skapar en känsla av rymd och öppenhet.
Härifrån har du också direkt access till den trevliga altanen och trädgården där du kan njuta av lugn samt solens strålar hela dagen.

På entréplanet finns även tre generösa sovrum och ett praktiskt duschrum för extra bekvämlighet och komfort.

En trappa ner finns en rymlig tvättstuga med groventré, två extra sovrum, ett rymligt badrum med både bastu och relaxavdelning för den som gillar hemmaspa.
Stor och mysig gillestuga med öppen spis, perfekt för tonårsbarnen eller som en plats för familjen att umgås och skapa minnen.

Huset erbjuder också gott om förvaringsmöjligheter med ett stort garage och tillhörande förrådsdel samt en uppfart med plats för 2-3 bilar.
Den uppvuxna trädgårdstomten erbjuder ett högt och insynsskyddat läge, perfekt för avkoppling och lek för både små och stora. Här finns möjlighet till flertalet planteringar och utrymme för att skapa ditt alldeles egna gröna paradis.

Här bor du med närhet till omtyckta förskolor och skolor, matbutik, postombud, restauranger samt frisör.
Trevliga skogsområden, badstrand, lekplatser samt motionsspår inom gångavstånd från huset.
Goda kommunikationer med buss som tar dig både till Täby Centrum samt Mörby Centrum där du kan ta dig vidare med tunnelbanans röda linje.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i Skarpäng, där varje dag blir en njutning och varje kvadratmeter är fylld med möjligheter.
Välkommen!


Boarea/biarea
196/85 kvm
Driftkostnad
32 995 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2024-05-07

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Björnkärrsvägen såldes av oss 2024-05-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.