Armévägen 32

Armévägen 32

Slutpris

6 780 000 kr


Gribbylund— Täby

Armévägen 32


Slutpris
6 780 000 kr

Gribbylund— Täby

Trivsam villa i populärt område!

Unikt tillfälle! Trivsam villa med många rum i mycket populärt område. Huset har gavelläge och angränsar mot gångvägar, så ingen biltrafik. Här springer barnen själva till sina kompisar utan att föräldrar behöver hålla uppsikt. Villan om 117 kvm har f.n. fyra sovrum och ett hemmakontor som troligtvis kan öppnas upp ganska enkelt mot köket om man önskar ett större vardagsrum. Kök i öppen planlösning mot vardagsrumsdel och en bostad med låg energiförbrukning . Trädgård med vacker syrenhäck som sommartid ger ett grönskande insynsskydd och ljuvliga blomdofter. Tomten är stor nog att rymma både studsmatta och flera uteplatser så att man kan njuta av solens alla timmar. Stor vind, kallförråd om ca 4 kvm samt garage med ytterligare förråd. Här har du flera bra förskolor riktigt nära, busshållplatser, skolor, lekparker och stora naturområden inom några minuters promenad. Gribbylund har även två badstränder, Ängsholmsbadet och Skavlöten. I Gribbylund centrum finns en Ica, Café och restauranger.


Boarea/biarea
117/4 kvm
Driftkostnad
32 700 kr/år
Tomtarea
249 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-03-17

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Armévägen såldes av oss 2021-03-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Armévägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.