Bågevägen 2 / Skarpäng / Täby

Familjevilla om 4-5 sovrum och ett smakfullt inrett kök.

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea
162 kvm
Driftkostnad
44 157 kr/år
Tomtarea
986 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Bågevägen såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Bågevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig familjevilla med bra läge i populära Skarpäng med genomgående ljusa materialval. Smakfullt inrett Kvik kök med vit skåpinredning och påkostade vitvaror. Vardagsrum med påkostad enstavig ekparkett och utgång till stort trädäck delvis under tak i söder. Tre sovrum på entréplan varav ett med altandörr. Övervåningen erbjuder ett sovrum samt ett stort allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Rymlig entréhall med påkostad enstavig ekparkett samt tvättstuga med grovingång. Carport med isolerat förråd samt parkering för ett flertal bilar på uppfarten.

Närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vinter. Bra förskolor och skolor i närområdet samt Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik bidrar ytterligare till trivseln.
Det finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till Danderyds sjukhus för vidare anslutning med tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skarpäng

I populära Skarpäng bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktivt fritid.

Närhet till både matbutiker och shopping

I närområdet ligger Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik med postombud, pizzeria, sushi, salong samt frisör som bidrar till ytterligare trivsel. Täby Centrum ligger några minuters bilfärd bort, med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, systembolag, biograf samt flertalet butiker. Här ifrån har du även ypperliga kommunikationer med både buss och Roslagsbanan in till Stockholm city.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana samt Täby Centrum och dess utbud.

Familjeliv

I närområdet finns mycket bra förskolor och skolor såsom Rösjöskolan, Skarpängsskolan, Täby Friskola samt Inspira Förskolan Termiten.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.