Björnkärrsvägen 112

Björnkärrsvägen 112

Slutpris

9 500 000 kr


Skarpäng— Täby

Björnkärrsvägen 112


Slutpris
9 500 000 kr

Skarpäng— Täby

Perfekt familjevilla i Skarpäng!

+ Vattenburen värme.
+ Stor insynsskyddad tomt.
+ Fantastiskt solläge.
+ Braskamin.
+ Idyllisk famlijevilla.

Välkommen till detta herrgårdsliknande hus belägen i eftertraktade och populära Skarpäng, ett perfekt hem för den växande familjen.
Huset bjuder på en idyllisk miljö med en grönskande trädgård, plan gräsmatta för mycket spring och lek samt lekstuga. En privat oas med utsikt över det omgivande grönområdet.

Detta rymliga hem har en välplanerad layout med en total golvyta om 160 kvm som är perfekt för en familj som vill ha utrymme att växa och utvecklas.
Inne i huset finns en omedelbar känsla av hemtrevnad och värme genom de karakteristiska trägolven och den trevliga braskaminen i vardagsrummet. Köket är modernt och fullt utrustat med en rostfri maskinpark, perfekt för den matlagningsintresserade familjen. Huset erbjuder även fyra rymliga sovrum, alla med hög standard och generösa ytor, två helkaklade badrum, allrum samt tvättstuga med separat groventré.
Det före detta garaget om 25 kvm är ombyggt till boendeyta som lämpar sig utmärkt som tonårsrum, kontor eller varför inte gästrum. Här finns både separat ingång, värme samt el indraget.

Utomhus har du en fantastisk trädgård där barnen kan leka och utforska samtidigt som du kan koppla av i lugn och ro. En stor altan ger möjlighet att bjuda in vänner och familj för middagar och grillkvällar under sommaren och det trevliga solläget gör att du kan njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Med utgång från vardagsrummet når du den stora altanen där du i ett lugnt och privat läge kan njuta av kvällssolens strålar.
Flertalet planteringar med både äppelträd, plommonträd samt vackra syrénbuskar för att nämna några.

Här bor du med närhet till omtyckta skolor och förskolor, fina grönområden, promenadstråk samt Rösjöbadet. Goda kommunikationer med buss som tar dig både till Täby centrum samt Mörby centrum för att där ta tunnelbanans röda linje vidare till city.

Detta fantastiska och idylliska hus är en chans att ta tillfället i akt och skapa ett perfekt hem för din familj!


Boarea/biarea
155/25 kvm
Driftkostnad
55 270 kr/år
Tomtarea
988 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-18

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Björnkärrsvägen såldes av oss 2023-05-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.