Blockhusvägen 131

Blockhusvägen 131

Slutpris

7 000 000 kr


Skarpäng— Täby

Blockhusvägen 131


Slutpris
7 000 000 kr

Skarpäng— Täby

Nybyggt Brf-radhus i Skarpäng med gavelläge och gemensam pool!

+ Nybyggt 2021
+ Vattenburen golvvärme
+ Gavelläge
+ Modernt & Stilsäkert
+ Gemensam pool

Välkommen till detta moderna och stilfulla boende på Blockhusvägen 131. Här erbjuds en yta på 132 kvadratmeter fördelat på två plan samt en rymlig trädgård om hela 366 kvadratmeter.
Huset är extremt yteffektivt och har stora fönsterpartier som ger rikligt med naturligt ljus och fantastiska utsikter mot den egna trädgården.

På entréplanet finner du husets hjärta och den sociala delen med ett helt kaklat badrum samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning.
Detta ger plats för hela familjen eller ett stort sällskap.
Här finns även en rejäl kapphall för ytterkläder samt ett förråd i direkt anslutning till entrén som ger möjlighet att ställa undan barnvagnar och annat.
Övre planet i bostaden fungerar som en mer privat oas med fyra rymliga sovrum, ett walk-in-closet, ett helkaklat badrum och en tvättstuga.
Här kan du koppla av och njuta av en lugn stund efter en hektisk dag.
Detta boende är verkligen för den kräsne, där varje detalj har valts noggrant och samtliga färg- och materialval går i en stilren och exklusiv ton som skapar en genomgående känsla av elegans och stil.

Trädgården är fantastisk och tack vare det fina gavelläget kan du njuta av solens strålar från morgon till sen kväll. Här finns gott om plats för lek och spring, samt två stora altaner på både fram- och baksida av huset där du kan avnjuta goda middagar med vänner och familj. Det finns även förråd och separat parkering för minst två bilar.

Milstena är ett nybyggt grönt område där de boende ska kunna få både umgänge och avskildhet. Husen är byggda av Aros bostäder.
Trädgårdsarkitekterna har tänkt ett varv extra för att skapa oväntade lösningar och tack vare att det endast finns en infart till området så skapas ett lugnt kvarter utan genomfartstrafik.
Denna bostad tillhör C-husen som är de bostäder som har mest villakänsla inom området eftersom de nås direkt från Blockhusvägen med egen infart.

Här bor du med närhet till mycket fina promenadstråk, lekplats grillplats, skog samt utegym och fotbollsplan. Omtyckta förskolor och skolor samt matbutik, pizzeria, sushi och postombud.
Goda kommunikationer med buss till Mörby Centrum där tunnelbanans röda linje tar vid.

Miss inte chansen att uppleva detta fantastiska boende på Blockhusvägen 131. Här finns allt du kan önska dig och mer därtill.
Välkommen hem!


Boarea
132 kvm
Avgift
6 039 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Blockhusvägen såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Blockhusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.