Dalvägen 63A / Ella park / Täby

60-talsperfektion - Tvåbilsgarage - Fem sovrum - Kök från Lidhults

Slutpris
11 225 000 kr
Boarea/biarea
209/29 kvm
Driftkostnad
45 777 kr/år
Totalareal
1 014 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Dalvägen såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Dalvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Dalvägen och detta underbara 60-talshus med alla rätta attribut. Huset har en totalyta om ca 238 m² och är disponerat i två våningsplan med dubbelgarage som ni når direkt inifrån huset.

Ogenerad tomt om 1 014 m² med sol hela dagen. Under sommarhalvåret omgärdas tomten av vackra planteringar, vilket gör att ni kan vistas på tomten helt ostört.

Bostaden har under de senaste åren genomgått en mycket omsorgsfull restaurering där alla de typiska attributen har bevarats eller återskapats. I samtliga rum återfinns ett minimalistiskt listverk och dörrfoder, stora fönsterpartier samt noga utvalda tapeter och färger som linjerar med den omtyckta 60-tals stilen. Inget har lämnats åt slumpen.

På entréplanet välkomnas ni in i en stor hall med praktiskt klinkergolv direkt innanför dörren, gäst-WC, ett stort kök med ordentlig matplats och ett vikdörrsparti som tar er till uteplatsen. De nyrenoverade köket är försett med kökssnickerier från Lidhults i målad ask och bänkskivorna är med det klassiska mönstret "virrvarr" ritade av Sigvard Bernadotte. På entréplanet finns en stor matsal med en vacker murad öppen spis samt ett magiskt vardagsrum med full takhöjd (ca 3.65 m), platsbyggda bokhyllor samt ytterligare en öppen spis. Två ordentliga sovrum och ett helkaklat badrum ligger i en avskiljd del av entréplanet och skulle lämpa sig perfekt som uthyrningsdel om en sådan önskas.

En trappa upp välkomnas ni till den privata sfären. Här finns ett spektakulärt mastersovrum på över 20 m² försett med både klädkammare och egen balkong. Vidare finns är ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två ordentliga sovrum vara det ena med direktaccess till en stor kattvind med föredömliga förvaringsmöjligheter.

Varmt välkommen till denna vackra 60-tals dröm där inget har lämnats åt slumpen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ella Park

Ellapark är ett lugnt och barnvänligt område i Täby med närhet till det mesta såsom Mörtsjön med fina promenadstråk och motionsspår, Täby centrum med all tänkbar service, samt bra kommunikationer.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar både till Mörby Centrum och Täby Centrum.

Familjeliv

Här finns flertal bra skolor och förskolor i närheten såsom: Ellagårdsskolan, Inspira Förskolan Ellapark, Enens Förskola, Tibble Gymnasium samt Åva Gymnasium.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.