Erikslundsvägen 38

Erikslundsvägen 38

Slutpris

5 810 000 kr


Erikslund— Täby

Erikslundsvägen 38


Slutpris
5 810 000 kr

Erikslund— Täby

Renoverat parhus i Erikslund!

+ Genomgående renoverat hus.
+ Nya fönster samt dörrar.
+ Utmärkt solläge i sydväst.
+ Modernt & fräscht badrum.
+ Gavelläge.


Välkommen till detta välplanerade och moderna parhus om 126 kvm i lugna och barnvänliga Erikslund!
Bostaden präglas av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för hela familjen och det stora sällskapet. Stora fönsterpartier som bidrar med härligt ljus samt utgång till uteplatsen på baksidan i ett perfekt sydväst-läge. Nytt modernt kök-2016, genomgående parkettgolv från Kährs, helt nya fönster och dörrar från 2016 samt allmänt renoverade ytskikt.
Sobra färg och materialval med allrum, tre rymliga sovrum varav master bedroom har både separat walk in closet samt utgång till balkong i ett utmärkt västerläge.
Stilrent och renoverat badrum från 2016 med både golvvärme och spotlights (Kvalitetsdokument finns) samt renoverad tvättstuga med groventré och renoverad gäst wc på entréplanet som även dessa går i samma stilrena utförande.

Trevlig stenbelagd uteplats med trädgård i ett mycket privat och insynsskyddat läge. Stort isolerad förråd samt utrymme utomhus att förvara cyklar mm samt separat ingång från baksidan till uteplatsen.

Fastigheten ligger belägen med ett luftigt gavelläge och i området ingår tillgång till den gemensamma poolen som är en mycket uppskattad under sommarhalvåret. I samfälligheten ingår även föreningslokal med bastu, lekparker, snöskottning mm.

Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, goda kommunikationer med både buss och roslagsbana, mataffär och restauranger, fina promenadstråk och både utegym och boulebana.
Detta hus vill ni inte missa!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
48 691 kr/år
Tomtarea
186 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-10-08

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna parhus på Erikslundsvägen såldes av oss 2022-10-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Erikslundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.