Grindtorpsvägen 41 / Grindtorp / Täby

Trevlig och modern 4:a med 2 st dubbelbalkonger åt båda håll!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
5 945 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindtorpsvägen såldes av oss 2020-11-04. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Grindtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och högt belägna 4:a i populära Grindtorp!
Bostaden ligger ligger på våning 6 och erbjuder en trevlig utsikt utan insyn och med dubbla balkonger åt båda hållen. Tre rymliga sovrum, tilltaget vardagsrum med utgång till den ena balkongen som vetter ut mot Täby Centrum i ett västerläge. Trevligt och modernt kök med utrymme för matplats och utgång till den andra balkongen som är inglasad och ligger i ett soligt söderläge och som vetter in mot gården. Stambytt badrum och gäst-wc i anslutning till hallen samt två rymliga klädkammare för mycket goda förvaringsmöjligheter.
Lägenhetens samtliga ytskikt målades och tapetserades 2018 med professionella målare, så denna bostad är det bara att flytta in och börja trivas!
Här bor du i en hemtrevlig lägenhet helt utan insyn och med ett genomgående fint ljus. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd samt att du är garanterad en parkeringsplats.

I Grindtorp har du närhet till mycket goda kommunikationer med både buss och Roslagsbana, bra förskolor och skolor samt matbutik och pizzeria runt knuten.
På några minuters promenad når du dessutom Täby Centrum och dess stora utbud.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grindtorp

I Grindtorp bor du nära det mesta såsom Täby centrum med otroligt utbud av shopping, bra kommunikationer och grönområden. På innergården finns det aktiviteter för såväl gammal som ung - möjligheter till vila, umgänge, lek, sport och grillning.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelser samt butiker av alla de slag.

Sport och fritid runt hörnet

I närområdet ligger Medley Tibblebadet som erbjuder simhall, simskola samt gym. Fina strövområden är Skavlöten friluftsgård samt Ensta friluftsgård.

Kommunikationer

Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus.

Familjeliv

I närområdet finns Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium, Tellus förskola, Nytorp förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.