Grindtorpsvägen 3, 7 tr

Grindtorpsvägen 3, 7 tr

Slutpris

3 050 000 kr


Grindtorp— Täby

Grindtorpsvägen 3, 7 tr


Slutpris
3 050 000 kr

Grindtorp— Täby

+ Totalrenoverat
+ Dubbla balkonger, varav en inglasad
+ Högt läge
+ Både badrum och WC
+ Genomgående enstavsparkett
+ Nytt kök

Välkommen till ditt drömhem! Denna totalrenoverade trerumslägenhet om ca 79 m² högt belägen i huset erbjuder allt du behöver för att leva i stil och komfort. Med sina dubbla balkonger i två olika väderstreck, varav en inglasad med bästa kvällssolsläge, kan du njuta av fantastiska utsikter och koppla av i harmoni.

Det nyrenoverade köket är en mästarklass i design och funktion. Med moderna vitvaror och elegant inredning kommer du att älska att tillaga och underhålla i detta drömkök. Det intilliggande sovrummet är en plats att drömma och koppla av, med en skjutdörr som liknar en industriglasvägg och en platsbyggd arbetsplats som gör det enkelt att arbeta hemifrån.

Badrummet är en fröjd för ögat, med helkaklade ytor som ger en lyxig känsla. Dessutom finns det en gäst-WC för extra bekvämlighet. Det stora sovrummet har tillgång till en klädkammare, vilket ger gott om utrymme för förvaring av kläder och accessoarer. Här ifrån når du också en av de två balkonger.

En annan fantastisk detalj i denna lägenhet är den genomgående enstavsparketten som sträcker sig över hela bostaden. Det ger en enhetlig och elegant look samtidigt som det är hållbart och lätt att underhålla.

Läget är oslagbart, högt beläget i huset vilket ger fantastisk utsikt och mycket ljusinsläpp. De dubbla balkongerna ger möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol, och den inglasade balkongen är perfekt för avkoppling och underhållning året runt.
Detta är verkligen en unik möjlighet att äga en totalrenoverad trerumslägenhet i absolut toppskick. Här kan du trivas och njuta av en högkvalitativ och bekväm livsstil. Missa inte chansen att göra detta till ditt drömhem.

Välkommen.


Boarea
79 kvm
Avgift
5 160 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Grindtorpsvägen såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Grindtorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.