Hägernäsvägen 2 / Hägernäs / Täby

Väldisponerad tvåa med balkong belägen på lugn återvändsgata med närhet till grönska och vatten

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
2 992 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hägernäsvägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Hägernäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till erat nya hem som ligger på tredje våningen med insynsskyddat läge och fri utsikt över talltoppar. Bakom ytterdörren välkomnas ni av en hall med praktiskt klinkergolv. Ytterligare inre hall erbjuder gott om förvaring i form av garderobsvägg från golv till tak. Här får man plats med hallmöbler om så önskas.

Rymligt Vardagsrum med utgång till balkong och fönster i två väderstreck. Lantlig charm på köket med vita luckor, helkaklat badrum och ett rofyllt sovrum. Bostaden har en hemtrevlig atmosfär och här kan man bo i ett lugnt område. Härlig balkong i soligt läge med plats för en mindre sittgrupp.

På kort promenadavstånd finns både närcentrum med Matöppet, restauranger och övrig service, goda kommunikationer med roslagsbana eller buss. På ca 20 minuter når man Östra station exempelvis. Området är också berikat med fina naturstråk med badplatser både i Hägernäsviken och runt Rönningesjön. I kvarteret finns fotvård, förskola och för den som önskar massage finns även det. Det finns en ny fin temalekpark på Radarvägen perfekt för barnen. Här finns något för alla oavsett ålder.
Välkommen till ett hem att tivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hägernäs

Hägernäs är ett lugnt bostadsområde omgivet av fina grönområden med Rönningesjön i norr och Värtan i söder. I Hägernäs bor du med närhet till både förskolor och skolor, badplats och natur samt kommunikationer med både Roslagsbana och bussar.

Närhet till matbutiker och shopping

Hägernäs lokala centrum erbjuder matbutik, restauranger, frisör samt kemtvätt. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Rönninge by är ett utav många trevliga utflyktsmål och badplats finns på kort promenadavstånd vid Hägernäs strand. Bra motionsspår runt sjön, ishall och flera idrottsplaner finns också inom närområdet.

Kommunikation

För den som vill åka kommunalt finns Roslagsbanan på promenadavstånd vid Hägernäs Centrum som tar er in till Östra station samt bussar från området.

Familjeliv

I närområdet finns Frejaskolan-Waldorfskola År F-9, Hägernässkolan Förskoleklass, år F-5, Bergtorpskolan År 6-9 Fristående, Drakskeppsskolan Förskoleklass, år 1-5 Kommunal, Fristående Viggbyskolan Förskoleklass, år 1-5 Kommunal, Täby Yrkesgymnasium.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.