Hägerneholmsvägen 6B

Hägerneholmsvägen 6B

Slutpris

1 700 000 kr


Hägerneholm— Täby

Hägerneholmsvägen 6B


Slutpris
1 700 000 kr

Hägerneholm— Täby

Välplanerad och modern 1,5:a i Populära Hägerneholm!

+ Inglasad balkong
+ Välplanerad lägenhet
+ Två takterasser
+ Nära Arninge Golfklubb
+ Bra med kommunikationer

Välkommen till denna välplanerade och moderna 1,5:a med i trevliga Hägerneholm! Bostaden har riktigt bra disposition med en öppen planlösning som gör att bostaden känns större än sina 33 kvm. Här har du en unik bostad med exklusiva tillval med en inglasad balkong som också bidrar till att bostaden upplevs som mycket större. Hägerneholm är ett område som ligger i stor tillväxt och nya hus poppar hela tiden upp. Samtidigt satsar man på flera grönområden, kommunikationer och trevlig miljö.
Bostaden har ett rymligt, öppet och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster och generös takhöjd. I anslutning finns ett socialt, stilrent och öppet kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och vita skåpluckor. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den fina och ljusa balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i eftermiddags- och kvällssolen.

Här i Hägerneholm bor du med närhet till allt du behöver. Goda kommunikationsvägar via roslagsbanan samt flertal bussar ifrån Arninge Centrum som tar dig till Stockholm City, Danderyd och Täby C. Finns även tre busslinjer 300 meter från bostaden. Under rusningstrafik går även direktbuss från Hägerneholm till Humlegården. Arninge handelsplats rustat upp och flertal butiker och restauranger finns här för all service du behöver. I närområdet finns även flera fina badplatser, promenadstråk, gym, restaurang och golfbanor på sommaren. Under vintertid finns längdskidbana med kort avstånd från bostadshuset.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Kais Ghedamsi 070-891 17 00


Boarea
33 kvm
Avgift
3 162 kr/mån
Rum
1,5 rum
Såld
2024-01-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Hägerneholmsvägen såldes av oss 2024-01-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Hägerneholmsvägen.

Boka värdering

Amanda Brommels

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi

Assisterande mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.