Hembergavägen 101 / Täby Kyrkby / Täby

Fin familjevilla med pool på totalt 175 kvm i mycket fint skick

Slutpris
6 400 000 kr
Boarea/biarea
127/48 kvm
Driftkostnad
64 668 kr/år
Tomtarea
1 330 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Hembergavägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Hembergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt och påkostat sekelskifteshus i barnvänliga Täby Kyrkby. Ca 175 kvm samt nytt Attefallshus på 25 kvm. Smakfullt renoverat och tillbyggt till ett mycket gott skick.
Stor plan trädgårdstomt om 1.338 kvm. Solaltaner löper runt hela fastigheten med sol hela dagen. Tillbyggd hall med skjutbara glasdörrar till solaltan med morgon- förmiddagssol.
Modernt kök i öppen planlösning med matsal. Köket har grå högblanka snickerier, bardisk, kyl och frys med is och vatten. Matsal i öppen anslutning till uterum via skjutbara glasdörrar.
Uterum med vattenburen golvvärme och skjutbara glaspartier. Vardagsrum med burspråk och Contura braskamin.
Två moderna badrum samt två gäst-wc. Badrumet på övre plan nyrenoverat 2020.
Bastu, bubbelbad och två stora förråd och rymlig tvättstuga. Tre till fyra bra sovrum. Pool om 4x7 och nytt utespa i sydväst med stort omgivande trädäck och insynsskyddande staket.
Fristående kallgarage med vedförvaring.
Nybyggt Attefallshus helt komplett utrustat för uthyrning eller generationsboende. Promenadavstånd till skolor, förskolor, de natursköna omgivningarna kring Vallentunasjön och till Roslagsbanan samt bussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Täby Kyrkby

Täby kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och förskolor samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Idag präglas bebyggelsen av äldre bevarade sekelskiftesvillor tillsammans med nybyggen och radhusområden.

Närhet till matbutiker och shopping

I Täby kyrkby centrum finns både matbutiker, apotek, restauranger samt bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Naturlivet är rikt med strövområden och Vallentunasjön runt knuten. På Täby IP finns fotbollsplaner, tennisbanor, löparbanor och elljusspår. På vintern finns isbana samt fina skidspår.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot Stockholm Östra (restid ca 20 min) och mot Kårsta, samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum. Under rusningstrafik på vardagar finns även buss 608 som på bara en halvtimme tar dig direkt från Jarlabankes väg till Humlegården.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Runborg skola, Kyrkskolan, Byleskolan och Midgårdsskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.