Högomsvägen 42

Högomsvägen 42

Slutpris

9 500 000 kr


Näsby Park— Täby

Högomsvägen 42


Slutpris
9 500 000 kr

Näsby Park— Täby

Villa i populära Näsbypark Renoveringsbehov

På återvändsgata med direkt anslutning till allmänning finner du denna trevliga souterrängvilla. Huset har idag en separat lägenhet i souterrängplanet med egen ingång, men kan givetvis integreras med övriga huset om man tar upp en invändig trappa.
Stort naturtomt om 2.037 kvm, två uteplatser samt en mindre pool. Fristående isolerat dubbelgarage med förråd under.
Huset är i behov av renovering.

Näsbypark kännetecknas idag av blandad bebyggelse med villor, radhus, parhus, kedjehus samt flerfamiljshus i varierande storlek. Det rika och genomtänkta inslaget av gröna ytor är centralt i samtliga delområden. Naturmark och anlagda parkytor bidrar till att skapa rum i rummet och gör närmiljön både trivsam och spännande. Den bevarade slottsallén och Näsby allé, påminner dessutom om områdets historia.
Ett varierat bebyggelsemönster vittnar om områdets kontinuerliga framväxt sedan 1920-talet. Varje enskilt delområde har särskilda drag att värna om och lyfta fram i samband med förändring. Samtidigt bidrar de enskilda delområdena med sina specifika karaktärer till helheten.
Näsbypark är en väl genomförd kombination av 1930-talets naturnära villastad, 1950-talets praktiska och prisvärda boende och 60-talets storskaliga satsningar.

Flertalet fina grönområden, motionsspår samt de goda kommunikationerna med såväl buss som två stationer med Roslagsbanan gör området väldigt omtyckt, samt att du snabbt kan komma ut på motorvägen om man är bilburen.

Här bor du med närhet till bra förskolor och skolor och i närområdet finns det båthamn, flertalet badplatser, golfbana och stall som bidrar till en aktiv livsstil. På promenadavstånd finner du Täby Centrum med sitt stora utbud av shopping, restauranger och biograf samt Näsbypark centrum med välsorterad livsmedelsbutik, apotek,
bageri och pizzeria.

Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
196/39 kvm
Driftkostnad
38 108 kr/år
Tomtarea
2 037 kvm
Rum
10 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-29

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Högomsvägen såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Högomsvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.