Kristinebergsvägen 41 / Västra Vallabrink / Täby

Välplanerad familjevilla på återvändsgata!

Slutpris
7 700 000 kr
Boarea/biarea
175/31 kvm
Driftkostnad
35 552 kr/år
Totalareal
846 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Kristinebergsvägen såldes av oss 2019-02-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kristinebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Vallabrink är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade familjevilla i lugna och barnvänliga Västra Vallabrink! Fastigheten är belägen med ett högt och insynsskyddat läge med allmänningen som närmsta granne och ligger längst in på återvändsgata. Bostaden erbjuder totalt fyra bra sovrum, trevligt kök från 2008 med köksö som bjuder in hela familjen att närvara vid matlagningen. Öppen och social planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum som har stora fönsterpartier i tre väderstreck som bidrar med härligt ljus samt utgång till altanen i ett perfekt sydvästläge. Nyrenoverat badrum från 2017 med både badkar och dusch, relaxavdelning med dusch och bastu samt duschrum och separat tvättstuga med groventré på nedre plan. Uppfart med utrymme för två bilar, garage med utrymme för ytterligare en bil samt trevlig trädgårdstomt.

Här bor du med närhet till förskolor och skolor, mataffär, trevliga promenadstråk samt goda kommunikationer med bussar till både Täby Centrum samt Mörby Centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.