Lövbacken 10 / Ella park / Täby

Takhöjd på 3.8 meter - 5 sovrum - Plana gräsytor - Uteplats med bästa solläge

Slutpris
12 050 000 kr
Boarea/biarea
199/28 kvm
Driftkostnad
50 718 kr/år
Tomtarea
1 156 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövbacken såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lövbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lövbacken 10 och detta arkitektritade hus med en totalyta om ca 227 m² och fem sovrum.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor och den fulla takhöjd som mäter från 2.4 meter upp till 3.8 meter är genomgående för hela våningsplanet. Här erbjuds ett vackert kök från det exklusiva märket Tibro där umgänge och trivsel har stått i centrum när det designades. I anslutning till köket finns en stor matplats och altandörren tar er vidare ut på den fantastiska uteplatsen om hela 30 m² belägen med hänförande utsikt i bästa solläge. På entréplanet finns också ett stort vardagsrum med platsbyggd kamin, en matsal, bibliotek, arbetsrum samt stort helkaklat badrum.

Den privata avdelningen är belägen på nedervåningen. Här finns tre ordentliga sovrum, allrum, helkaklat badrum med dusch, badkar och bastu samt föredömliga förvaringsmöjligheter. Det finns också en groventré och arkitektens tanke när huset ritades var att en familj med tonårsbarn skulle kunna låta de bo på nedervåningen med egen ingång.

Fastigheten erbjuder en ogenerad tomt om 1156 m² belägen med ett lugnt läge på en höjd med härlig utsikt över Ella park. Plana gräsytor samsas med vackra stenläggningar, rabatter och uteplatser.

Varmt välkommen till ett hus av högsta kvalitet med ett svårslaget läge,

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ella Park

Ellapark är ett lugnt och barnvänligt område i Täby med närhet till det mesta såsom Mörtsjön med fina promenadstråk och motionsspår, Täby centrum med all tänkbar service, samt bra kommunikationer.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar både till Mörby Centrum och Täby Centrum.

Familjeliv

Här finns flertal bra skolor och förskolor i närheten såsom: Ellagårdsskolan, Inspira Förskolan Ellapark, Enens Förskola, Tibble Gymnasium samt Åva Gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.