Lövbrunnavägen 2

Lövbrunnavägen 2

Slutpris

11 675 000 kr


Lövbrunna— Täby

Lövbrunnavägen 2


Slutpris
11 675 000 kr

Lövbrunna— Täby

Ett hem som inte bara uppfyller dina behov utan överträffar dina förväntningar.

Välkommen till detta extraordinära tvåplanshus med en sagolik öppen planlösning, ett underbart poolområde och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Här är ingenting lämnat åt slumpen – varje detalj är utformad med omsorg och tanke på din komfort och livsstil.

Huset är ca 190 m² och med fyra rymliga sovrum erbjuder detta hus gott om plats för hela familjen och gäster. Master sovrummet är inte bara en plats att sova på – det är en fristad med en imponerande dressingroom om ca 10 kvadratmeter. Denna perfekta reträtt ger dig gott om utrymme, här ifrån finns också en egen ingång till det stora badrummet med både dubbla duschar och badkar.

Köket med genomgående vitvaror från Miele har byggts med två ledord. Det ska vara kul att laga mat här – och det ska vara en naturlig del att umgås kring. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en känsla av rymd och gemenskap, perfekt för familjens middagar och trevliga middagar med vänner.

Som en tydlig mittpunkt på fastigheten finner ni det förtrollande poolområdet. Ett helt insynsskyddat paradis där du kan njuta av avkopplande dopp eller sitta och svalka dig i poolens helgaveltrappa. Men det är inte allt – ett privat ute spa väntar också på dig, där du kan skämma bort dig själv och dina gäster i en avkopplande miljö såväl vinter som sommar. Läget i sydväst borgar för sol från morgon till kväll.

Solceller pryder taket på garaget sedan sommaren 2023 och håller inte bara din miljö grön utan även dina energikostnader nere. Huset är byggts med stor omsorg i varje detalj och inte ens elen har lämnats åt slumpen, huset är försett med ett KNX-elssystemet vilket lättast kan beskrivas som ett ekosystem av smarta funktion med möjlighet att skapa olika ljus-, värme- och teknikscenarion med ett enkelt knapptryck på skärmen i hallen eller någon av alla strömbrytare i rummen. Aldrig har det varit enklare att styra och anpassa belysning, markiser och värme. Du har total kontroll över din omgivning och kan skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle.

Från kök och matplats når ni ett vidbyggt orangeri med ca 3 meter i takhöjd och vikdörrspartier som i öppet läge helt suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här kan du njuta av omgivningarna oavsett väder och årstid. Uppe på orangeriet finner ni även en magnifik takterrass som ger dig en tilltalande utsikt över området samtidigt som du kan njuta av att solens allra sista strålar försvinner under horisonten.

Som nämnts ovan, ingen detalj har lämnats åt slumpen, inte ens garaget. Med en praktisk wc även i garaget blir toalettbesöken enkla om nöden faller på när ni är vid poolomårdet, slipp blöta fotspår över parkettgolvet. Allt är utformat för att göra din vardag så smidig och lyxig som möjligt.

Detta är inte bara ett hus, det här är en livsstil. Ett hem som inte bara uppfyller dina behov utan överträffar dina förväntningar. På Lövbrunnavägen 2 hittar du inte bara ett hem, du hittar ditt drömboende.


Boarea
190 kvm
Driftkostnad
55 000 kr/år
Tomtarea
877 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-09-21

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Lövbrunnavägen såldes av oss 2023-09-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Lövbrunnavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.