Milstensvägen 37 / Ella Park / Täby

Smakfullt renoverad familjevilla om totalt 310 kvm på insynskyddad hörntomt i populära Ella Park!

Slutpris
8 920 000 kr
Boarea/biarea
143/144 kvm
Driftkostnad
44 240 kr/år
Tomtarea
1 219 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Milstensvägen såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Milstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i det etablerade villaområdet Ella Park ligger denna välplanerade villa om totalt hela 310 m² med stor uteplats belägen i bästa söderläge. Fastigheten är inramad med en uppvuxen häck vilket gör att ni är helt privata på tomten. Välkommen till ett trivsamt hem som ger stora möjligheter. Optimalt boende för uthyrning, generationsboende, egna företagaren eller bara för er som vill ha rikligt med plats. Fina sällskapsytor, hela fem sovrum och möjlighet till fler, två moderna och gedigna kök, två kaklade bad, Två gäst-wc, bastu och generöst garage på 55 kvm. Lättskött tomt med stenlagd uteplats i söderläge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ella Park

Ellapark är ett lugnt och barnvänligt område i Täby med närhet till det mesta såsom Mörtsjön med fina promenadstråk och motionsspår, Täby centrum med all tänkbar service, samt bra kommunikationer.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar både till Mörby Centrum och Täby Centrum.

Familjeliv

Här finns flertal bra skolor och förskolor i närheten såsom: Ellagårdsskolan, Inspira Förskolan Ellapark, Enens Förskola, Tibble Gymnasium samt Åva Gymnasium.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.