Milstensvägen 33A

Milstensvägen 33A

Slutpris

10 500 000 kr


Ella Park— Täby

Milstensvägen 33A


Slutpris
10 500 000 kr

Ella Park— Täby

Modern villa - Uteplats i söder - Fem sovrum - Optimalt läge - Barnvänligt

Med attraktivt läge i det etablerade villaområdet Ella park ligger denna välplanerade villa med 5 sovrum om ca 191 m² och stor uteplats belägen i bästa söderläge. Huset som uppfördes i klassisk stil av nuvarande ägare är från 2001 och åtnjuter många av de egenskaper som är uppskattade idag så som vattenburen golvvärme och mekanisk ventilation.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, matsal och vardagsrum med öppen spis. Från vardagsrummet når ni den underbara uteplatsen i åtråvärt söderläge. Köket i klassisk stil erbjuder stora arbetsbänkar och gott om förvaring. Tilltaget vardagsrum kombinerat med matsal med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp från fönsterpartier i tre väderstreck. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avgränsad på ett behagligt sätt. Vidare finns ett helkaklat badrum, två sovrum samt tvättstuga med groventré på entréplanet.

Den privata avdelningen är belägen i på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum, allrum med utgång till balkong, stort helkaklat badrum med både dusch och badkar samt tillgång till ett minder arbetsrum/klädkammare.

På kort gångavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter, två matbutiker, flertalet högt renommerade förskolor, lekparker och både låg- och högstadieskola. Allt detta gör Ella park till det perfekta området för dig med barn.

Varmt välkommen till en fantastisk fastighet i ett lugnt och etablerat villakvarter.


Boarea
191 kvm
Driftkostnad
42 751 kr/år
Tomtarea
804 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-08-19

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Milstensvägen såldes av oss 2021-08-19. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Milstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.