Näsbyvägen 6 b / Roslags Näsby / Täby

Perfekt planerad 2:a med stor balkong i västerläge!

Slutpris
3 260 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
2 906 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näsbyvägen såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Näsbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med insynsfritt läge högst upp i fastighet från 2014 finner ni dessa stolta 2 rum och kök på 54,5 perfekt disponerade kvadratmeter. Snyggt modernt kök med integrerad diskmaskin och induktionshäll. En riktigt bra bonus i bostaden är vinkylen!

Ett tyst sovrum, luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Rejält tilltaget badrum med tvättpelare och rymlig dusch. Klädkammare som rymmer det du inte vill ha framme. Bostaden erbjuder ett unikt läge då man bor insynsskyddat med generöst ljusinsläpp tack vare flertalet höga fönster. Känner man för att sitta ute en stund är balkongen ut mot den lugna innergården stor nog för middagsgäster och grillkväll. Läget är rakt västligt, vilket betyder eftermiddagssol. Vill man in till citypulsen tar du dig till Östra station med Roslagsbanan på 12 minuter.

I Täby bor du på lämpligt avstånd från allt du behöver. Täby centrum med dess stora utbud av shopping och restauranger, en kort pendelfärd in till city, cykelavstånd till vattnet, motionsspår, golfbanor i närheten.
Endast 30 min till Arlanda och snabb access till E18 för den bilburne. Här kan du bo modernt och urbant, men ändå ha lugnet och havet runt hörnet. Kort och gott allt du behöver för ett toppenliv.

Varmt välkommen till bostaden med insynsskyddat läge och himlen som granne!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Roslags Näsby

I Roslags-Näsby växer nya kvarter fram i den redan befintliga stadsdelen. Längst med Roslagsbanan skapas bostäder och service med varierande arkitektur och karaktär och där hållbarhet är i fokus. Här blir det möjligt att bo i många olika former och faser i livet på ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart sätt.

Närhet till matbutiker och shopping

Roslags Näsby centrum erbjuder både mataffär, gym, café samt butiker och restaurang. En station bort med roslagsbanan så når du Täby Centrum med dess utbud.

Sport och fritid runt hörnet

Gym, dansskola samt ishall finns i närhet för den aktiva livsstilen.

Kommunikationer

I området finns mycket goda kommunikationer i form av Roslagsbanans två linjer som tar resande in till Stockholms Östra på cirka 15 minuter samt ett flertal bussar.

Familjeliv

I närområdet finns härliga promenadstråk och bland annat Grindtorpshallen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.