Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Täby / Näsbypark
Nytorpsvägen
Accepterat pris: Kalkyl 5 395 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 108 kvm
Avgift: 5 670 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)

Täby - Näsbypark / Nytorpsvägen

4:a om 108 kvm med dubbla balkonger

Välkommen till denna nyproducerade 4:a om 108 kvm i härliga Näsbypark och Brf Fantasibacken. Här erbjuds du en lägenhet utöver det vanliga med öppen och social planlösning, dubbla balkonger med både förmiddags- och eftermiddagssol, två badrum samt tre ordentliga sovrum. Stilrena färg och materialval med genomgående ekparkett, kök från Marbodal, helkaklade badrum med golvvärme och infällda spotlights. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, grönområden med härliga promenadstråk, dagis, skolor samt Näsbypark Centrum med mataffär, apotek etc. Runt Näsbypark centrum finns ett antal flerbostadshus i flera våningar medan övriga delar huvudsakligen består av villor. I området finns också Näsby Slott som erbjuder avkopplande slottsmiljö. I parken finns möjlighet till avkopplande promenader och lek och bad. Denna lägenhet är belägen i hus 3 och har inflytt efter överenskommelse. Det finns ingen visningslägenhet för denna bostad och den säljes enbart på ritning. Kontakta Danielle Wallster, 070-354 85 00, danielle.wallster@maklarhuset.se för intresse, mer information och möte!


Drönarvy

Provmöblera
Nytorpsvägen
Nytorpsvägen
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Situationsplan
Situationsplan
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande hall med vitmålade väggar och säkerhetsdörr. Här har du goda avhängnings och förvaringsmöjligheter i form utav garderob med skjutdörrar med spegelglas från Elfa.
 • Vardagsrum
  Väl tilltaget vardagsrum i en öppen och social planlösning mot köket. Här finns utrymme för både en stor matplats samt en soffdel med plats för hela familjen. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.
 • Kök
  Exklusivt kök från Marbodal med vita skåpsluckor, antracitgrå laminatbänkskiva samt Carrara marmor ovan diskbänk. Full maskinell utrustning såsom induktionshäll med fasade kanter, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och mikro i arbetshöjd samt integrerad kyl/frys x 2 st med praktisk boköppning. Samtliga vitvaror är rostfria från Siemens. Här har du goda arbetsytor och smarta förvaringslösningar med snygg belysning och underlimmad diskho. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.
 • Sovrum 1
  Sovrum med vitmålade väggar, ekparkettgolv samt fönster som vätter in mot den lummiga innergården.
 • Master bedroom/sovrum 2
  Stort sovrum om 14 kvm med gott om plats för en dubbelsäng och utgång till en separat balkong in mot den lummiga innergården i ett perfekt sydvästläge med sol från eftermiddag till sen kväll. Vitmålade väggar, ekparkettgolv samt hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar från Elfa samt praktisk Elfa inredning för god klädförvaring.
 • Badrum
  I anslutning till den inre hallen når ni bostadens stora, helkaklade badrum med vitt kakel, ljusgrått klinkergolv med golvvärme samt infällda spotlights. Badrummet är inrett med stilrena materialval så som handfat med kommod, spegelskåp med integrerad belysning och uttag, wc, handdukstork, väggfast torkställ samt dusch med vikbara duschdörrar i klarglas (Modell: Niagra). Bra förvaringslösningar med överskåp samt praktiskt installerade under en arbetsbänk finns även bekvämligheten av både tvättmaskin och torktumlare från Siemens.
 • Klädkammare
  Rymlig klädkammare med inredning från Elfa, för ytterligare förvaring.
 • Sovrum 3
  Välplanerat mellan vardagsrum och hallen disponeras ett tilltaget sovrum. Här ges utrymme för både dubbelsäng och nattduksbord Härligt ljusinsläpp från fönster samt utgång till separat balkong i ett härligt österläge där du kan njuta av morgonsolens strålar. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.
 • Duschrum
  Stilrent helkaklat duschrum med vitt kakel, ljusgrått klinkergolv med golvvärme samt infällda spotlights. duschrummet är inrett med wc, handfat med rymlig kommod, spegelskåp med integrerad belysning, handdukstork samt dusch med vikbara dörrar i klarglas (Modell: Angel).
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  108 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Beskrivning
  Byggnaderna Huset kommer att vara fyra till sju våningar och byggda kring ett lugnt gårdskvarter. De flesta lägenheter får balkong eller uteplatser mot den lugna och skyddade gården, varav några lägenheter med två balkonger. Gård En skyddad innergård med planteringar, träd, belysning och sittgrupper skapas för att ingå i en gemensamhetsanläggning. Allmänt Fantasibacken har det perfekta läget med både närheten till stad, vatten och skog. Utanför dörren har du centralparkens vidsträckta områden med aktiviteter såväl för barn som vuxna. Här finns tennisplan, bouleplan, bollplaner, lekplatser, odlingslotter, utomhus gym, äldre gym, boulebanor men också ett tempererat utomhusbad som håller öppet under sommaren.
TV- och Internetanslutning
 • Fastigheten försörjs med tele, TV och internet via fiber, genom Telia Triple Play.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Garage byggs under gården med nedfart mellan husen. Utöver detta kommer det att anläggas utvändiga parkeringsplatser. Enligt den ekonomiska planen : 47 garageplatser, 15 öppna parkeringsplatser, 2 öppna parkeringsplatser för bilpool. Beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna.
Ekonomi
 • Avgift
  5 670 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, internet och kabel-TV
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,7395 %
 • Andelstal kommentar
  Enligt ekonomisk plan.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Kostnad för vatten tillkommer: 183 kr/mån Enligt ekonomisk plan.
Föreningen
 • Benämning
  Brf fantasibacken.
 • Allmänt
  Välplanerade i smarta kvadrat är utmärkande för Borätts lägenheter och det gäller oavsett om du väljer ett eller fem rum och kök i Fantasibacken. Kvarteret omfattar 77 lägenheter, där den öppna planlösningen skapar rymd och rundgång med ett modernt parallellkök som vetter mot vardagsrummet. Husen på Fantasibacken ligger tryggt placerade som en egen enklav utan genomfartstrafik, där de större bostäderna är riktade mot Centralparken. Generösa uteplatser och balkonger är som alltid Borätts signum och de större bostäderna får till och med två balkonger, vilket innebär att du kan njuta av både förmiddags- och eftermiddagskaffe i sol. Innergårdarna blir luftiga och gröna och ansluter på ett naturligt sätt till befintliga träddungar som har bevarats. Gården erbjuder både soliga och skuggiga platser där du njuter av sköna grillstunder medan barnen leker på den skyddade lekplatsen. För den med gröna fingrar finns möjlighet till egen odlingslott och gårdarna har både bärbuskar och fruktträd. Det ingår ett medlemskap i en bilpool för samtliga medlemmar i bostadsrättsföreningen. Bostadsrättsföreningen står för månadsavgiften och medlemmarna som utnyttjar bilpoolen betalar en rörlig kostnad. För mer information, besök https://boratt.se/residences/search-residences/stockholm/taby/nasbypark/fantasibacken/
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd som inryms i källarplanet. I huset finns också cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd. Postboxar finns i anslutning till entréerna och tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sop- och källsortering finns i trapphus 3 tillgängligt från gatan.
Området
 • I närliggande Näsbypark centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och service. Täby centrum erbjuder galleria med shopping i flera våningsplan, saluhall, caféer, restauranger, samt nöjen för alla åldrar. Kommunen rymmer ett rikt kulturliv och fritidsaktiviteter med gott om sportanläggningar och grönområden. Näsby Park är en stadsdel i Täby kommun beläget invid Stora Värtan. Runt Näsby Park centrum finns ett antal flerbostadshus i flera våningar medan övriga delar huvudsakligen består av villor. I området finns också Näsby Slott som erbjuder avkopplande slottsmiljö. Här har du närhet till såväl grönska och promenadstråk som service, butiker och goda kommunikationer. I parken finns möjlighet till avkopplande promenader och lek och bad.
 • Kommunikationer
  Täby och Norra Centralparken ligger cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18 och är strategiskt placerat vad gäller kommunikationer. Det är enkelt att åka kommunalt till Norra Centralparken. Med Roslagsbanan från Stockholms city kan du åka till antingen Näsby Allé station eller till Näsbypark station. Restiden från Östra station till Näsby Allé är 17 minuter, till Näsbypark station 20 minuter. Från Näsbypark till Norra Centralparken är det cirka 1 km. Det går också ett antal busslinjer till och från Näsbypark. Buss 619 trafikerar sträckan Täby centrum-Näsbypark med halvtimmestrafik. Hållplatser finns längs Centralvägen. Till motorvägsbusshållplatser på E18 är det cirka 800 meter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Gunilla den 5 december
  Hej! Vilken våning ligger denna på? Hälsn Gunilla G
  Svar från Danielle Wallster
  Hej Gunilla, lägenheten ligger på våning 2 av 4 mvh Danielle
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.