Parkallén 31

Parkallén 31

Slutpris

2 400 000 kr


Täby Park— Täby

Parkallén 31


Slutpris
2 400 000 kr

Täby Park— Täby

Perfekt planerad tvåa med attraktivt läge i Täby park!

Varmt välkommen till denna fantastiska tvåa med unika detaljer, på bästa läge i Täby Park! Denna bostad karakteriseras av trendiga inslag, såsom industriglasvägg, akustikpaneler och en fantastisk utsikt med kvällssol från den stora balkongen där du också har möjlighet att grilla med gasol. Detta kombinerat med nyproduktionskänslan ger dig en bostad som är trivsam och färdig att flytta in i. Lägenheten har tack vare byggåret 2022 genomgående hög standard och erbjuder ytskikt och material av högsta kvalitet! Disponerad över 35kvm erbjuds plats för sovrum, soffgrupp och matbord i en social och öppen planlösning. Köket är utrustat med vitvaror från siemens där du har induktionshäll, kyl/frys, ugn, integrerad diskmaskin och goda arbetsytor. Detta kombinerat med väggar målade i trendiga kulörer och vitpigmenterad parkett ger dig en perfekt lägenhet att trivas i!

I hjärtat av Täby Park bor du centralt, familjevänligt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, caféer, restauranger, trevliga promenadstråk och idrottshall. Täby centrum en cykeltur bort och Stockholms City når du med Roslagsbanan på ca 20 min, då tågstationen ligger på promenadavstånd från bostaden.

Brf Ryttarstugan västra är ett svanenmärkt boende som uppförts av JM. Huset färdigställdes 2022 och inflyttning påbörjades i mitten av året. I föreningen finns ett härligt torp på innergården för medlemmarna att nyttja, perfekt för härliga sommarkvällar med vännerna. På innergården finns även lekplats och odlingslådor. Under föreningens hus finns garage med 44st bilplatser och 3 MC-platser.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
3 158 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Parkallén såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Parkallén.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.