Perrongvägen 25 (lgh A-1101)

Perrongvägen 25 (lgh A-1101)


Roslags Näsby - RN3 Stationen— Täby— Nyproduktion

Perrongvägen 25 (lgh A-1101)



Tillhör projekt RN3 Stationen
Roslags Näsby - RN3 Stationen— Täby— Nyproduktion

Insynsfritt läge, bra planlösningar och Täbys starkaste förening*

Key Feature för denna lägenhet:
- 2 rum
- Stor balkong från vardagsrummet med glasräcke
- Separat sovrum med skjutdörr
- Fönster från golv till tak i sovrummet
- Snickeribyggt kök

Husets exteriör är klädd i en grågrön men varierad fasadskiva i en horisontell indelning. Den gröna färgen ger en försiktig men härlig färgklick till kvarteret. Fönstersättning är ordnad i tydliga fält och med frilagd lika tydlig väggyta däremellan. Huvudsakligen rena tunna smidesräcken på balkonger, glasräcken på de minsta enkelsidiga lägenheterna, generösa fönsterytor.

Bostaden är disponerade med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt separat sovrum i fil. Från vardagsrummet når ni även bostaden stora balkong belägen med fri utsikt över Roslags näsby. Just denna lägenhet har dessutom ett balkongräcke i gals vilket bidrar med en fri utsikt även inne i bostaden.

Vidare erbjuds här ett stort helkaklat badrum med dusch samt kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Föredömlig förvaring via flertalet garderober och ett källarförråd.

BYGGET HAR PÅBÖRJATS - Stadsvillan förklarar

- Vi vill göra det enklare att köpa en ny lägenhet. Därför har vi med RN3 Stationen, vårt första projekt i Roslags Näsby, börjat bygga innan försäljningen.

Det gör att du själv slipper ta risk och istället vet precis vad du får och när du kommer kunna stå redo med dina flyttlådor. Inga överraskningar eller tidsplaner som skjuts framåt. Det här kan vi göra för att vi och våra investerare tror väldigt mycket på Roslags Näsby som område och huset vi bygger. Om du vill veta mer om oss på Stadsvillan och vad vi har byggt och förvaltat sedan vår start 1992 kan du göra det här på vår hemsida.


Boarea
33 kvm
Avgift
1 932 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-12-17

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Perrongvägen såldes av oss 2020-12-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Perrongvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.