Perrongvägen 31 (lgh C-1702) / Roslags Näsby - RN3 Stationen / Täby / Nyproduktion

Insynsfritt läge, bra planlösningar och Täbys starkaste förening*

RN3 Stationen
Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
3 853 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Perrongvägen 31 (lgh C-1702) såldes av oss 2020-10-28. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roslags Näsby - RN3 Stationen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Key Feature för denna lägenhet:
- 3 rum, men går att nyttja som 4:a
- Högst upp i huset
- Stor balkong belägen i väster
- Gavelläge med fönster i två väderstreck
- Klädkammare med fönster som går att nyttja som sovrum
- Snickeribyggt kök

Den högsta volymen är utförd i ett ljust rött tegel. En enkel och ren fönstersättning även här. Huvudsakligen rena tunna smidesräcken på balkonger, glasräcken på de minsta enkelsidiga lägenheterna, generösa fönsterytor och karaktärsskapande välvda bågar i fönstren till lokalen i hörnan av tegeldelen. Sedumtäckning på tak. Markerad försiktigt indragen entré i ljust trä välkomnar både besökare och de som bor i huset.

Bostaden har ett högt läge näst högst upp i huset och är dessutom placerade i gavel med stora fönster i två väderstreck. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med kök och vardagsrum i öppen disposition. Det stora köket med en tilltalande köksö i mitten uppmuntrar till samvaro. Från vardagsrummet tar ni er ut till en tilltagen balkong med belägen i rakt västerläge vilket borgar för härlig kvällssol.

Vidare erbjuds här två tilltagna sovrum varav det större även har plats för ett hemmakontor. Vidare erbjuds en stor klädkammare med fönster i, är ni i behov av ett extra sovrum går det därför utmärkt att utnyttja även till det. Vidare finns här ett stort helkaklat badrum med dusch samt kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Stor välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i det egna källarförråd.

BYGGET HAR PÅBÖRJATS - Stadsvillan förklarar

- Vi vill göra det enklare att köpa en ny lägenhet. Därför har vi med RN3 Stationen, vårt första projekt i Roslags Näsby, börjat bygga innan försäljningen.

Det gör att du själv slipper ta risk och istället vet precis vad du får och när du kommer kunna stå redo med dina flyttlådor. Inga överraskningar eller tidsplaner som skjuts framåt. Det här kan vi göra för att vi och våra investerare tror väldigt mycket på Roslags Näsby som område och huset vi bygger. Om du vill veta mer om oss på Stadsvillan och vad vi har byggt och förvaltat sedan vår start 1992 kan du göra det här på vår hemsida.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Roslags Näsby - RN3 Stationen

Här skapas en nytänkande, hållbar och varierad stadsdel med 71 stycken nya bostäder, service och butiker – i bästa kollektivtrafikläge endast 12 minuter från Stockholm.

Området

Grönskande parker och tak, torg, butiker och livsmedelsbutiker genererar en trivsam stadsmiljö där människor kan mötas och umgås. Med cykel- och gångavstånd till det mesta och flera öppna platser skapas både energi och aktivitet i området. I Roslags-Näsby är cykelvägar och promenadstråk av högsta prioritet. Stationen på Roslagsbanan ligger ett stenkast från kvarteren och på gatorna runtomkring oss finns hållplatser för flera busslinjer åt olika håll.

Miljöcertifierade boenden

Byggnaderna ska vara miljöcertifierade och ha stora inslag av grönska och vara hälsosamma att bo i. Det handlar bland annat om energianvändning, inomhusmiljöer, dagsljus, ventilation, material eller att användningen av farliga ämnen är minimal när huset byggs. Det tydliga hållbarhetstänket avspeglar sig i bland annat sedumtak, grönskande terrasser, innovativ dagvattenhantering och omtanke om den biologiska mångfalden. Byggnaderna kommer vara Svanenmärkta vilket berättigar dig att erhålla ett sk. "Grönt bolån" från de banker som erbjudet det. Grönt bolån burkar ge 10 punkter extra rabatt på räntan.

Kommunikationer

Det här är ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen. Tåget från Roslags-Näsby tar dig till Stockholm City på endast 12 minuter och till Täby Centrum på 1 minut.

Familjeliv

Roslags Näsby är ett lugnt och uppvuxet område i södra delen av Täby på gränsen mot Danderyd. Här finns både härliga promenadstråk och närlivs. I närområdet ligger Förskolan Lille Katt i täby, Ytterbyskolan samt Nytorps förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.