Perrongvägen 25, 3 tr

Perrongvägen 25, 3 tr


Roslags Näsby - RN3 Stationen— Täby

Perrongvägen 25, 3 trRoslags Näsby - RN3 Stationen— Täby

Insynsfritt läge, optimal planlösning och stor balkong i väster

Key Feature för denna lägenhet:
+ 2 rum
+ Låg avgift
+ Stor balkong från vardagsrummet belägen i väster
+ Separat sovrum med plats för hemmakontor
+ Snickeribyggt kök


Nu finns chansen att förvärva en fantastisk tvåa med oslagbar balkong i det omåttligt populära projektet RN3 Station. Bostäderna stod klara för inflytt under 2021 och var vid den tidpunkten Täbys starkaste nyproduktionsförening vilket märks på föreningens låga belåningsgrad och för dig på den attraktiva månadsavgiften.

Bostaden har försetts med riktigt fina material och är disponerade med en planlösning i fil med samtliga fönster mot den lugna innergården. Detta skapar ett trivsamt ljus under dagens alla timmar samtidigt som läget i området gör insynen begränsad.

Här erbjuds en planlösning med en härlig balans som inbjuder till umgänge samtidigt som sovrummet ligger avskilt placerat, en skjutdörr gör det enkelt att stänga om sig samtidigt som den inte tar någon yta. I hjärtat av bostaden ligger det stora snickeribyggda köket med bänkskivor i kalkstenskomposit från Bricmate. Köket ligger i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet vilket uppmuntrar till umgänge och passar lika bra till fest som till vardags. Från vardagsrummet når du också den stora balkongen belägen mot föreningens innergård. Läget i väster borgar för sol från tidig eftermiddag fram till sen kväll, här ni kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen.

Bostaden erbjuder också ett stort helkaklat badrum med samma vackra keramik som bänkskivan, Bricmate Norrvange. Här finns alla bekvämligheter så som dusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare praktiskt placerad under en arbetsbänk.

Gott om förvaring via flertalet garderober med snickeribyggda fronter lik köket samt ett källarförråd.

Varmt välkommen.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 753 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Perrongvägen såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Perrongvägen.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Assisterande mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.