Radarvägen 17 / Hägernäs / Täby

Välplanerad 1:a

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 731 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2015-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radarvägen såldes av oss 2015-01-19. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Radarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga 1:a om 33 kvm.
Bostaden erbjuder ett öppet och välplanerat L-kök med infällda spotlights och matplats om ca 4 personer, helkaklat badrum samt två klädkammare med god förvaring.

Vardagsrummet har ett stort fönsterparti mot baksidan vilket ger ett härligt ljusinsläpp och delvis öppen planlösning mot köket. Rummet är väl tilltaget och kan med fördel möbleras med både sängdel, soffgrupp med tillhörande mediamöbel samt en matplats. Närhet till kommunikationer, mataffär och härliga grönområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.