Rospiggsvägen 22

Rospiggsvägen 22

Slutpris

10 600 000 kr


Viggbyholm - Sjösidan— Täby

Rospiggsvägen 22


Slutpris
10 600 000 kr

Viggbyholm - Sjösidan— Täby

Enplans villa - Varmbonat dubbelgarage - Bergvärme från 2021 - Exklusivt kök - Gästhus på tomten

I det etablerade villaområdet Viggbyholms Sjösida ligger denna välplanerade 1-plans villa med varmbonat dubbelgarage och en totalyta om ca 170 m². Fastigheten är inramad med en uppvuxen häck vilket gör att ni är så gott som helt privata på tomten och dessutom finns två härliga uteplatser var av den ena i optimalt västerläge med sol från förmiddagen fram till sena kvällen. I hela huset finns vattenburen golvvärme som drivs med bergvärmepump som installerades 2021.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor, kök, matsal, vardagsrum med kakelugn. Från vardagsrummet finns också en utgång till en av de två underbara uteplatserna. Köket som har renoverats är från Puustelli med snickerier i vitt och grått trä, stora arbetsbänkar i vacker kvarts och massiv ek. Här har inget lämnats åt slumpen och varje detalj är noga utvald och gör köket till en dröm att arbeta i. Som exempel kan nämnas diskmaskinen som är smart placerad i arbetshöjd och genomgående premiumvitvaror från Siemens studio line. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn med full ångfunktion, kombinerade micro och varmluftsugn, inbyggd kaffemaskin, stor induktionshäll samt helintegrerad kyl och frys. Fördelarna är många men upplevs bäst på plats. I anslutning till köksön finns en matplats belägen vid det vackra burspråket. Köket öppnar sedan upp mot den tilltagna matsalen och vidare mot vardagsrum med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avskild på ett effektivt sätt.

Den privata avdelningen är belägen i en avskild del. Här finns tre ordentliga sovrum, varav master bedroom med stora skjutdörrsgarderober. Stort helkaklat badrum med dusch och bastu samt en välplanerad tvättstuga med grovingång var ifrån ni även når det stora dubbelgaraget. I den andra endan av huset återfinns en stor välkomnande hall samt en gäst-wc.

Som en ytterligare bonus finns en gäststuga placerade på tomten uppförd vid förra sekelskiftet. Perfekt om ni folk som stannar över eller som hemmakontor.

Detaljplanen medger byggnation av två fulla våningar vilket gör det möjligt att ha ett hus att växa i. Se biogad detaljplan.

Varmt välkommen till detta välhållna 1-planshus med trevligt läge i eftertraktade Viggbyholm.


Boarea/biarea
127/62 kvm
Driftkostnad
32 153 kr/år
Tomtarea
999 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-01

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Rospiggsvägen såldes av oss 2021-11-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Rospiggsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.