Rystavägen 9 / Ella Park / Täby

Exklusivt enplanshus med inhomhuspool

Slutpris
11 285 000 kr
Boarea/biarea
183/139 kvm
Driftkostnad
55 570 kr/år
Tomtarea
1 747 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-12-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Rystavägen såldes av oss 2017-12-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Rystavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta exklusiva enplanshus från 1960 i hjärtat av Ella Park med en boarea på 310 kvm. Här bor du med ett högt och fritt läge helt utan insyn och med ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll. Bostaden erbjuder ett fantastiskt vardagsrum i en öppen och social planlösning med utrymme för det stora sällskapet, inomhuspool, relaxavdelning med bastu, fem rymliga sovrum med ett master bedroom utöver det vanliga, badrum, duschrum, gäst-wc samt stor dubbelgarage om 52 kvm i direkt anslutning till huset. Exklusiva färg och materialval där inget har valts av slumpen, med högklassig kvalitet så som fiskbensparkett, öppen spis från både vardagsrummet och inomhuspoolen, braskamin vid köket, stora fönsterpartier samt rymlig altan på baksidan. Stor och plan trädgårdstomt om 1 747 kvm med utrymme för mycket spring och lek,med lektorn, gunga. klättervägg, klätterstege och rutschkana för barnen, gäststuga och redskapsbod samt fina planteringar. Stenbelagd uppfart med utrymme för ca fyra bilar.

Här bor du med närhet till fina promenadstråk och grönområden, mataffär, goda kommunikationer samt skolor och förskolor.
Detta hus vill ni inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration