Sportvägen 29

Sportvägen 29


Ensta— Täby

Sportvägen 29Ensta— Täby

Stilren och påkostad familjevilla i Ensta!

DETTA ÄR EN KOMMANDE FÖRSÄLJNING.
Kontakta ansvarig Mäklare för mer information!


+ Totalyta om 193 kvm
+ Totalrenoverat mellan 2018-2023
+ Dränerat om
+ Nytt tak
+ Öppen & Social planlösning
+ Belägen på återvändsgata
+ Garage
+ Öppen spis

Välkommen till ditt drömhem i Ensta – ett friliggande hus som har genomgått en totalrenovering i en stilren och modern skandinavisk anda.
Här möts du av en perfekt kombination av elegans och funktionalitet, skapad för att ge dig det ultimata boendet.

På övervåningen finner du tre väl tilltagna sovrum, alla utformade med omsorg och med ljusa, luftiga ytor. Det exklusiva köket är hjärtat i hemmet och smälter samman med en öppen planlösning som inkluderar en stilfull matplats, perfekt för trevliga middagar och sällskapliga stunder. Det stora vardagsrummet präglas av generösa fönsterpartier, som släpper in naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över tomten och skogen som angränsar som närmsta granne.
Här njuter du av avslappnade kvällar framför den öppna spisen.

Badrummet på övervåningen renoverades 2016 och är utformat med modern design samt separat bastu. I anslutning till köket finner du den nyrenoverade tvättstugan, med en praktisk utgång till uteplatsen på baksidan, som gör vardagslivet både bekvämt och stilfullt.

På bottenvåningen möts du av ett ljust och rymligt allrum, perfekt för familjens gemensamma aktiviteter. Förrådsmöjligheter finns i överflöd, och en direkt anslutning till garaget ger extra bekvämlighet i vardagen.
Hallen imponerar med stora fönsterpartier som fyller rummet med ljus och skapar en välkomnande atmosfär samtidigt som det finns gott om förvaringsutrymmen.

Det smakfulla och påkostade badrummet på bottenvåningen renoverades 2022 och är en pärla i sig, med moderna bekvämligheter och en stil som harmonierar perfekt med husets övriga design.

Det här är inte bara ett hus – det är ditt nya hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den perfekta livsstilen.
Huset är beläget nära skog och natur och endast en kort promenad till Roslagsbanan och andra kommunikationer. Här bor du i lugnt och fint område med nära till förskolor, skolor, matvarubutik och naturen.
Ensta blir platsen där dina drömmar om ett stilrent och välrenoverat boende blir verklighet. Välkommen hem!


Boarea/biarea
174/19 kvm
Driftkostnad
65 300 kr/år
Tomtarea
1 029 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-24

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sportvägen såldes av oss 2024-01-24. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sportvägen.

Boka värdering
Danielle Wallster
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad