Stråkvägen 3

Stråkvägen 3

Slutpris

8 100 000 kr


Ella Park— Täby

Stråkvägen 3


Slutpris
8 100 000 kr

Ella Park— Täby

Rymlig familjevilla med pool i trivsamt område

Välkommen till Stråkvägen 3, ett härligt hus om ca 156 m² fördelat på 6 rum och 4-5 sovrum.

Njut av ett bad vid det härliga poolområdet med bästa solläge, laga en middag i det trivsamma uteköket eller varför inte läsa en bok i skuggan i skydd av pergolan.

Huset har en tilltalande planlösning. På entrévåningen finns det stora köket placerat i gavelläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, de ena fönstret är dessutom placerat vid arbetsbänken vilket gör det extra trivsamt. I en stor öppen yta tonar det härliga vardagsrummet och matplatsen upp sig. De stora ytorna skapar utmärkta förutsättningar för inredning och ni möblerar fördelaktigt med en soffgrupp samtidigt som rummet ledigt rymmer en större matsalsmöbel för 8-10 personer. Mitt i rummet finns också en trivsam kamin med glas på tre sidor. Via balkongdörren tar ni er ut till den stora uteplatsen i bästa västerläge. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till in på kvällen samtidigt som ni kan överblicka det insynsskyddade poolområdet.

På entrévåningen finns också två stora sovrum och även möjlighet att enkelt skapa ett tredje sovrum samt ett renoverat helkaklat badrum.

En trappa ner erbjuds de perfekta utrymmena för både stora och små barn. Här finns två sovrum, ett stor allrum, Renoverat badrum med både badkar och bastu, förvaringsrum samt en tilltagen hall.

Fastigheten är belägen inom Ella park där den mycket generösa detaljplanen D333 är gällande. Möjligheten för den som önskar bygga till huset är därför mycket god.

Varmt välkommen till denna trivsamma fastighet i ett lugnt och trivsamt område.


Boarea/biarea
156/8 kvm
Driftkostnad
46 430 kr/år
Tomtarea
757 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-01

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Stråkvägen såldes av oss 2023-04-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Stråkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.