Ungdomsvägen 107 / Gribbylund / Täby

Trevligt kedjehus ett stenkast från Rönningesjön!

Slutpris
5 750 000 kr
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
43 648 kr/år
Tomtarea
471 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-20
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Ungdomsvägen såldes av oss 2019-11-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Ungdomsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva detta mycket trevliga kedjehus med mycket bra läge i populära Gribbylund, endast ett stenkast från Rönningesjön och med närhet till både närcentrum, flera bra skolor, förskolor, fina promenadstråk och naturområden. Täby centrum ligger 5 minuter bort med bil och kommunikationerna är goda. Huset innehåller generösa social ytor och har uteplats både på framsidan och baksidan. Planlösningen erbjuder också ett arbetsrum/kontor med egen ytterdörr, perfekt för egenföretagaren exempelvis. Garage finns vidbyggt samt ytterligare p-platser på uppfarten. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.