Myntvägen 16

Myntvägen 16

Slutpris

2 200 000 kr


Tumba— Botkyrka

Myntvägen 16


Slutpris
2 200 000 kr

Tumba— Botkyrka

Charmig och välplanerad tvåa belägen högt upp i huset med magisk balkong i solsäkert sydvästläge!

Varmt välkomna till denna härliga tvåa med väl avvägda rum och soldränkt balkong i sydväst, belägen på lugna Myntvägen, ett stenkast från centrum och med allt man kan önska runt knuten. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vackert parkettgolv samt generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti, vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot det renoverade köket. Stilrent kök med generösa arbetsytor, trevlig vy utanför fönstret samt matplats med plats för 4-6 personer. Stort sovrum med plats för stor säng samt ytterligare möblemang. Från sovrummet nås även den magiska balkongen i bästa sydvästläge Generösa förvaringsmöjligheter i bostaden, främst i den stora klädkammaren. Fint renoverat badrum med tvätt maskin och torktumlare samt härligt vädringsfönster som även bidrar till extra ljus.

Här bor du i en trygg och stabil förening med praktiska utrymmen samt den trivsamma innergården. Goda parkeringsmöjligheter erbjuds i området samt i föreningen, där det finns både garage och parkeringsplatser samt möjlighet till laddplats för elbil.

Detta är ett boende som kombinerar det bästa av två världar. Utanför porten tar naturen vid och inom några minuters promenad är du i underbara Nackareservatet med härliga strövområden. Några få minuters promenad ner till Tumba centrum allt som kan önskas i serviceväg och med busscentral samt pendeltåg som snabbt tar en in till city och Södertälje. Utmärkta sol- och badmöjligheter finns i närheten, bland annat vid mysiga Segersjön samt badbryggan i Uttran. Detta är helt klart ett boende att trivas i. Välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 895 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-06-07

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Myntvägen såldes av oss 2022-06-07. Se alla våra försäljningar i Tumba samt även på Myntvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.