Hemfosa hage 24 / Tungelsta / Haninge

Charmigt fritidshus med mysig inglasad altan och braskamin!

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea/biarea
40/10 kvm
Driftkostnad
14 000 kr/år
Totalareal
328 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hemfosa Hage såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Hemfosa Hage

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hemfosa Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hemfosa Hage 24 är ett väl omhändertaget fritids hus med gångavstånd till pendeltåget. Här finner vi ett 40m2 fritidshus med smart planlösning som ger er två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla, braskamin som gör vintertiden till en årstid att längta efter, inglasad altan att avnjuta måltiderna på och en helt fantastisk tomt att spendera sommardagarna i.

Den fantastisk trädgården som omsorgsfullt tagits hand om och planerats minutiöst. Här finner vi en plan trädgårdstomt som är inbäddad i grönska och buskar och stoltserar med äpple, päron och plommonträd. Här går det inte att stirra sig mätt på de underbara planteringarna och ett axplock av de blommor som finns är vilda vitsippor och gullvivor, lupin, japansk lönn, roshallon, doftsyrén och flera olika klätterrosor. I underbart solläge kan man njuta av bären får björnbärs, svartvinbärs, blåbärs och krusbärsbuskarna och till frukostfilen ger gojibären en utmärkt start på dagen. Till middagen plockar man idylliskt tillbehören ute i trädgårdslandet där man bland annat hittar morötter, pumpa och jordärtskockor och primörerna kan man toppa med sina egna örtkryddor såsom timjan, persilja och dill.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration