Kolonilottsvägen 33

Kolonilottsvägen 33

Slutpris

3 195 000 kr


Tungelsta— Haninge

Kolonilottsvägen 33


Slutpris
3 195 000 kr

Tungelsta— Haninge

Bästa läget i området med carport och stor balkong!

Äntligen till salu! Ett optimalt planerat bostadsrättsradhus i populära Brf Lillgården 1 finns nu ute till försäljning. Här fördelas 128 kvm på öppna sociala ytor med härliga uteplatser, carport i anslutning till huset och 4 sovrum i bra storlek. Föreningen vann under 2018 Haninge arkitekturpris och präglas av ett vackert ljusinsläpp, optimal planlösning och modern inredning med vitvaror från Siemens. Av föreningens 29 bostadsrättsradhus så är det endast två som har carport i anslutning till huset och detta är ett av dem!

På entréplan möts du direkt av en praktisk hall med skjutdörrsgarderob som leder in till den härliga sällskapsytan som erbjuds. Köket är väl tilltaget med stilrena materialval och maskinell utrustning från Siemens. Här finns gott om plats för matbord med ett härligt ljusinsläpp från spröjsade fönster. Det stora vardagsrummet med utgång till uteplatsen rymmer både större soffgrupp, tv-möbler och ytterligare matplats eller annat möblemang. Hela våningsplanet värms upp med golvvärme och i varje rum finns en termostat. Här finner ni även ett stort badrum med dusch, WC och handfat samt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bänkyta.

Övre plan disponeras över fyra sovrum, stor hall, klädkammare och badrum med badkar. Från det ena sovrummet finns utgång till den stora och härliga balkongen där ni kan avnjuta eftermiddagssolen och middagar under sommarhalvåret. Genomgående i hela bostaden finner ni ett vackert parkettgolv och ljust målade väggar. Entréhall och tvättstuga har klinkergolv och de båda badrummen är helkaklade med klinkergolv och golvvärme.

Tungelsta erbjuder ett lantligt läge med närhet till all tänkbar service och naturen som närmsta granne. Från bostaden finner du pendeltåget endast ett stenkast bort som tar dig in till centrala Stockholm på bara 30 minuter. I området finns även många omtyckta skolor och förskolor för barnen. Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
128 kvm
Avgift
5 888 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-10

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Kolonilottsvägen såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Kolonilottsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.