Kolonilottsvägen 33 / Tungelsta / Haninge

Bästa läget i området med carport och stor balkong!

Slutpris
3 195 000 kr
Boarea
128 kvm
Avgift
5 888 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-10
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kolonilottsvägen såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Kolonilottsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen till salu! Ett optimalt planerat bostadsrättsradhus i populära Brf Lillgården 1 finns nu ute till försäljning. Här fördelas 128 kvm på öppna sociala ytor med härliga uteplatser, carport i anslutning till huset och 4 sovrum i bra storlek. Föreningen vann under 2018 Haninge arkitekturpris och präglas av ett vackert ljusinsläpp, optimal planlösning och modern inredning med vitvaror från Siemens. Av föreningens 29 bostadsrättsradhus så är det endast två som har carport i anslutning till huset och detta är ett av dem!

På entréplan möts du direkt av en praktisk hall med skjutdörrsgarderob som leder in till den härliga sällskapsytan som erbjuds. Köket är väl tilltaget med stilrena materialval och maskinell utrustning från Siemens. Här finns gott om plats för matbord med ett härligt ljusinsläpp från spröjsade fönster. Det stora vardagsrummet med utgång till uteplatsen rymmer både större soffgrupp, tv-möbler och ytterligare matplats eller annat möblemang. Hela våningsplanet värms upp med golvvärme och i varje rum finns en termostat. Här finner ni även ett stort badrum med dusch, WC och handfat samt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bänkyta.

Övre plan disponeras över fyra sovrum, stor hall, klädkammare och badrum med badkar. Från det ena sovrummet finns utgång till den stora och härliga balkongen där ni kan avnjuta eftermiddagssolen och middagar under sommarhalvåret. Genomgående i hela bostaden finner ni ett vackert parkettgolv och ljust målade väggar. Entréhall och tvättstuga har klinkergolv och de båda badrummen är helkaklade med klinkergolv och golvvärme.

Tungelsta erbjuder ett lantligt läge med närhet till all tänkbar service och naturen som närmsta granne. Från bostaden finner du pendeltåget endast ett stenkast bort som tar dig in till centrala Stockholm på bara 30 minuter. I området finns även många omtyckta skolor och förskolor för barnen. Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Tungelsta

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor och här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger. Ca 5 minuter bort från Tungelsta C med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Natur och fritid

Tungelsta ligger nära stora ströv- och skogsområden. Närhet finns även till Tornberget som är ett berg i skogsområdet Hanveden och ligger intill sydöstra gränsen av Tornbergets naturreservat och är med sina 111 meter över havet Stockholms läns högsta naturliga berg. På Tornberget fanns tidigare två utsiktstorn, ett militärt och ett civilt, som båda revs i början av 1980-talet. Under hösten 2017 uppfördes ett nytt utsiktstorn för allmänheten som invigdes officiellt den 28 april 2018. Tungelsta är en hästtät del av Haninge kommun med flera stall och ridskola. Möjlighet till bad hittar man vid Östnora bad- och camping, pendeltåg till Nynäs Havsbad eller pendeltåg/buss till Årsta Havsbad med båtförbindelse med Utö. I Tungelsta centrum finns ett gym.

Affärer och Restauranger

Matbutik och restaurang finns bl a vid Tungelsta station. I övrigt handlar man närmast i Västerhaninge centrum där det finns matbutiker, systembolag, blomsteraffär, restauranger mm. Stor matbutik finns även längs Tungelstavägen.

Kommunikation

Goda kommunikationer tack vare pendeltåg som trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn, sträckan är nyligen ombyggd till dubbelspår och snabbtåg trafikerar Tungelsta station. Det finns två pendeltågsstationer i närområdet; Krigslida i den norra delen av Tungelsta samt Tungelsta station som ska bli en knutpunkt för bl a bussar mm i området. Bussar i området som går till bl a Västerhaninge längs med Tungelstavägen.

Skolor och barnomsorg

Tungelsta skola är en F-9 skola som ligger centralt i Tungelsta. Lida förskola ligger på Lidavägen 18A och förskolan Speldosan i Tungelsta på Kvarnvägen 31. Friskolan Rodret är ett föräldrakooperativ och tar emot barn i förskola och skola årskurs F-3. Västra Ekoskolan är en F-5 friskola som ligger ca 5min bilfärd från Tungelsta. Pysslingen förskola ligger i Lillgården.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.