Kryddgårdsvägen 15

Kryddgårdsvägen 15

Slutpris

2 200 000 kr


Tungelsta— Haninge

Kryddgårdsvägen 15


Slutpris
2 200 000 kr

Tungelsta— Haninge

Ljus bostad med härlig uteplats!

På Kryddgårdsvägen 15 bor du i en lantlig miljö men med närhet till det mesta såsom, skolor, matbutik, vackra naturområden, goda kommunikationer och mycket mer.

En trappa upp välkomnas du av en en ljus bostad med två sovrum, bra arbetskök, badrum med tvättpelare, balkong i bra solläge och ett vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Går du ner en trappa och runt huset finner du den härliga uteplatsen där det finns något för alla, plan gräsmatta för barnen att springa fritt på, mysigt lusthus, fruktträd, planteringar och gott om plats för utemöbler och grillhörna.

Populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor samt förskolor. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger. Ca 8 minuter bort med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och systembolag. Handen C ligger även i närheten och där finns ett ytterligare generöst utbud av klädaffärer, vårdcentral, restauranger och mycket mer.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 721 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-03-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.