Lidavägen 27 / Tungelsta / Haninge

Parhus i populärt och barnvänligt område!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
120/62 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Tomtarea
1 065 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-11
Bostaden är såld!

Denna parhus på Lidavägen såldes av oss 2018-09-11. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Lidavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lidavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade souterrängparhus i vackra Tungelsta! Här kan ni njuta av väldisponerade ytor, garage, bastu, och mycket annat. Huset är beläget i ett idylliskt område med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och närhet finns till bra kommunikationer samt utmärkta skolor och förskolor.

Huset är disponerat på två plan som erbjuder allt en barnfamilj kan tänkas behöva. Fyra generöst tilltagna sovrum, två badrum, härliga sociala ytor och en stor mysig trädgård med otrolig potential.
Köket inspirerar till matlagning och trevliga middagar med familj och vänner. I anslutning till köket hittar du den härliga baksidan, där du erbjuds en trädäckad altan och en generös plan gräsmatta för barnen att springa runt fritt på. Med många sköna soltimmar blir detta den självklara platsen för hela familjen att tillbringa lata sommarkvällar på.

Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område som uppskattas för närheten till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn