Mildens väg 13

Mildens väg 13

Slutpris

4 160 000 kr


Tungelsta - Utlida— Tungelsta— Haninge

Mildens väg 13


Slutpris
4 160 000 kr

Tungelsta - Utlida— Tungelsta— Haninge

Naturnära idyll, endast 30 min från Stockholm city!

På Mildens väg 13 finns denna fulländade fastighet med ett komplett boende för familjen som söker ett naturnära och ett modert hem med en fantastisk trädgård intill skog, ridbana samt med närhet till både Stockholm, Nynäshamn och Horsfjärdens bad och båtliv.
Fördelat på totalt 110 kvm inkl loft finns här upp till 3 st sovrum, helkaklat badrum, ett välutrustat kök med moderna inslag så som vinkyl, frys med isfunktion, flera belysningspunkter, granitbänk och inte minst ett underbart ljusinsläpp tack vare en takhöjd med öppning upp till nock.
Från köket nås vardagsrummet med två burspråk och ett mycket generöst uterum. Flera utgångar finns ut till den väl tilltagna altanen där soliga dagar tillbringas mitt i naturen eller sociala tillställningar med både grill och umgängesmöjligheter. På altanen finns en mindre vattenfontän som enkelt kan ersättas med ett spabad för den som önskar.
På fastigheten finns såväl ett separat gästhus med sovdel och badrum samt en nyare friggebod som idag används som förråd. Här finns även en carport som rymmer 2 st bilar samt därutöver plats för minst 3 st fordon utanför.
Den välplanerade och mycket välvårdade trädgården består av bärbuskar, fruktträd, grusgångar, underbara gräsytor med gärsgårdsstaket runt om.

Området präglas av permanentboende fritidshus med stor gemenskap. Närhet till pendeltågskommunikation finns samt infartsparkeringar vid Tungelsta och Västerhaninge station.
Ett par hundra meter från fastigheten finns en konstgjord sjö med ridbana runt om och inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv vid Söderby brygga. Hästintresset är utbrett med flera stall, ridskolor och travbanor i närområdet såväl som ett stort antal golfanläggningar.
Riksväg 73 passerar bekvämt förbi området där den bilburne smidigt och snabbt tar sig till arbetet, skolan eller det stora serviceutbudet som Haninge med omnejd har att erbjuda.

Välkommen till en unik möjlighet - kontakta mäklaren redan idag!


Boarea/biarea
90/20 kvm
Driftkostnad
30 847 kr/år
Tomtarea
2 072 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-15

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Mildens väg såldes av oss 2023-09-15. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Mildens väg.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.