Vädersjövägen 33 / Tungelsta / Haninge

Fritidshus med stora möjligheter och tomt över 2 000 m² i lantligt och naturskönt område!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
44/18 kvm
Driftkostnad
9 500 kr/år
Tomtarea
2 044 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vädersjövägen såldes av oss 2017-02-14. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Vädersjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva detta charmiga fritidshus med generös tomtyta i ett område där fastigheter sällan är till salu! Här finns möjligheten att njuta av ett sommarhus alternativt bygga ett permanentboende belägen i idyllisk miljö med direkt närhet till allt som naturen har att erbjuda. Samtidigt ligger kommunikationer, mataffär och skolor endast ett par kilometer bort.

Huset är disponerat på ett plan och man välkomnas in i huset via den inglasade altanen. Det moderna köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som har en braskamin med extra mysfaktor. Det finns två sovrum med plats för säng och förvaring. Trädgården består av en fantastisk naturtomt som omges av höga träd samt planteringar och buskar av alla olika slag. Här finns även ett växthus med tillhörande förråd och ytterligare ett uthus.

Fastigheten är belägen i detaljplanerat område och enligt planbestämmelserna får man bygga en huvudbyggnad samt två uthus där den totala byggytan är 80 m² varav huvudbyggnaden får vara max 45 m² (se bifogade dokument för exakt info.) Idag finns sommarvatten till storhuset och torrdass i uthuset.

Varmt välkomna till visning och en unik möjlighet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration