Vädersjövägen 33

Vädersjövägen 33

Slutpris

2 050 000 kr


Tungelsta— Haninge

Vädersjövägen 33


Slutpris
2 050 000 kr

Tungelsta— Haninge

Fritidshus med stora möjligheter och tomt över 2 000 m² i lantligt och naturskönt område!

Tillfälle att förvärva detta charmiga fritidshus med generös tomtyta i ett område där fastigheter sällan är till salu! Här finns möjligheten att njuta av ett sommarhus alternativt bygga ett permanentboende belägen i idyllisk miljö med direkt närhet till allt som naturen har att erbjuda. Samtidigt ligger kommunikationer, mataffär och skolor endast ett par kilometer bort.

Huset är disponerat på ett plan och man välkomnas in i huset via den inglasade altanen. Det moderna köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som har en braskamin med extra mysfaktor. Det finns två sovrum med plats för säng och förvaring. Trädgården består av en fantastisk naturtomt som omges av höga träd samt planteringar och buskar av alla olika slag. Här finns även ett växthus med tillhörande förråd och ytterligare ett uthus.

Fastigheten är belägen i detaljplanerat område och enligt planbestämmelserna får man bygga en huvudbyggnad samt två uthus där den totala byggytan är 80 m² varav huvudbyggnaden får vara max 45 m² (se bifogade dokument för exakt info.) Idag finns sommarvatten till storhuset och torrdass i uthuset.

Varmt välkomna till visning och en unik möjlighet!


Boarea/biarea
44/18 kvm
Driftkostnad
9 500 kr/år
Tomtarea
2 044 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-14

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Vädersjövägen såldes av oss 2017-02-14. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Vädersjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.