Väländastigen 5

Väländastigen 5

Slutpris

1 800 000 kr


Tungelsta-Väländan— Tungelsta— Haninge

Väländastigen 5


Slutpris
1 800 000 kr

Tungelsta-Väländan— Tungelsta— Haninge

Charmigt fritidshus i populära Väländan!

Välkommen till detta mysiga fritidshus med hörntomt beläget mitt i naturen där man kan njuta av omgivningarnas lugn samtidigt som ett brett serviceutbud ligger en kort bilfärd bort. Här finns alla möjligheter att skapa en permanentbostad så att man kan trivas i områdets stillsamma miljö året runt. Med badrocksavstånd till Vedasjön finns här ett litet paradis som har uppskattas av en och samma ägare sedan byggåret.

Populärt område med fritidshuskaraktär där allt fler väljer att bosätta sig permanent. Fastigheten är belägen vid återvändsgata och gränsar till fantastisk skog och grönska och här kan man trivas på den privata tomten utan insyn, samtidigt som man kan känna tryggheten tack vare de grannar som bor i området året runt.

På fastigheten finns två byggnader samt en friggebod. I den charmiga huvudstugan finns kök, två sovrum, WC och ett allrum där man kan spendera trevliga familjekvällar framför den öppna spisens värmande lågor. Från allrummet når man även den generösa altanen där man kan njuta av solen under hela dagen. I stuga nummer två finner vi ytterligare ett stort sovrum, förråd, dusch, tvättstuga och den mycket uppskattade bastun.

Den med gröna fingrar har alla möjligheter att spendera mycket tid och glädje i trädgården som är omgiven av mäktiga tallar, gran och vacker björk. Tomten är delvis kuperad och här finns även en plan, obebyggd yta som kan nyttjas för den som vill bygga om och till.

Varmt välkomna till en fastighet som bara måste upplevas på plats!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
11 636 kr/år
Tomtarea
2 179 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-04

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Väländastigen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Väländastigen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Assisterande mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.