Väländastigen 5 / Tungelsta-Väländan / Tungelsta / Haninge

Charmigt fritidshus i populära Väländan!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
11 636 kr/år
Tomtarea
2 179 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Väländastigen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Väländastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta-Väländan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mysiga fritidshus med hörntomt beläget mitt i naturen där man kan njuta av omgivningarnas lugn samtidigt som ett brett serviceutbud ligger en kort bilfärd bort. Här finns alla möjligheter att skapa en permanentbostad så att man kan trivas i områdets stillsamma miljö året runt. Med badrocksavstånd till Vedasjön finns här ett litet paradis som har uppskattas av en och samma ägare sedan byggåret.

Populärt område med fritidshuskaraktär där allt fler väljer att bosätta sig permanent. Fastigheten är belägen vid återvändsgata och gränsar till fantastisk skog och grönska och här kan man trivas på den privata tomten utan insyn, samtidigt som man kan känna tryggheten tack vare de grannar som bor i området året runt.

På fastigheten finns två byggnader samt en friggebod. I den charmiga huvudstugan finns kök, två sovrum, WC och ett allrum där man kan spendera trevliga familjekvällar framför den öppna spisens värmande lågor. Från allrummet når man även den generösa altanen där man kan njuta av solen under hela dagen. I stuga nummer två finner vi ytterligare ett stort sovrum, förråd, dusch, tvättstuga och den mycket uppskattade bastun.

Den med gröna fingrar har alla möjligheter att spendera mycket tid och glädje i trädgården som är omgiven av mäktiga tallar, gran och vacker björk. Tomten är delvis kuperad och här finns även en plan, obebyggd yta som kan nyttjas för den som vill bygga om och till.

Varmt välkomna till en fastighet som bara måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väländan

Området präglas av permanentboende fritidshus. Gångavstånd bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet finns även till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta och Västerhaninge station. Inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade.

Tungelsta

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor och här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger. Ca 5 minuter bort från Tungelsta C med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Affärer och Restauranger

Matbutik och restaurang finns bl a vid Tungelsta station. I övrigt handlar man närmast i Västerhaninge centrum där det finns matbutiker, systembolag, blomsteraffär, restauranger mm. Stor matbutik finns även längs Tungelstavägen.

Kommunikation

Goda kommunikationer tack vare pendeltåg som trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn, sträckan är nyligen ombyggd till dubbelspår och snabbtåg trafikerar Tungelsta station. Det finns två pendeltågsstationer i närområdet; Krigslida i den norra delen av Tungelsta samt Tungelsta station som ska bli en knutpunkt för bl a bussar mm i området. Bussar i området som går till bl a Västerhaninge längs med Tungelstavägen.

Skolor och barnomsorg

Tungelsta skola är en F-9 skola som ligger centralt i Tungelsta. Lida förskola ligger på Lidavägen 18A och förskolan Speldosan i Tungelsta på Kvarnvägen 31. Friskolan Rodret är ett föräldrakooperativ och tar emot barn i förskola och skola årskurs F-3. Västra Ekoskolan är en F-5 friskola som ligger ca 5min bilfärd från Tungelsta. Pysslingen förskola ligger i Lillgården.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.