Vedahöjden 77

Vedahöjden 77

Slutpris

2 600 000 kr


Tungelsta— Haninge

Vedahöjden 77


Slutpris
2 600 000 kr

Tungelsta— Haninge

Charmigt fritidshus ett stenkast från Vedasjön!

Varmt välkomna till detta mycket charmiga fritidshus med stor naturtomt beläget ett stenkast från vackra Vedasjön! Här kan man njuta av ostörd natur och rofylld tillvaro med fågelkvitter och inte så ovanligt besök från älgar och rådjur. Ett perfekt sommartillhåll, stadsnära helgboende eller varför inte byta ut stadslivet helt till ett naturnära och enklare permanentboende!

Välbehållet, vinterbonat fritidshus hus som vårdats och omsorgsfullt renoverats med original detaljer kvar från byggåret. Huset är disponerat på ett plan med två sovrum, badrum, kök och vardagsrum. I vardagsrummet erbjuder den mäktiga öppna spisen hög mysfaktor och blir en naturlig plats att samlas kring på kyliga höstdagar. Badrocksavstånd till härliga Vedasjön där man kan starta dagen med ett morgondopp och på vintern så är det bara att snöra på skridskorna och ge sig ut på isen. Vid sjön finns även en välskött och barnvänlig sandstrand där de minsta i familjen också kan njuta av sol oc h bad.

Den välskötta tomten är minst sagt dynamisk med en blandning av berg, plan gräsmatta och skog. På hösten kan man hitta kantareller på den egna tomten och på våren blommar trädgården upp och inbjuder till trevliga grillmiddagar på sena sommarkvällar. För den med gröna fingrar finns alla möjligheter att spendera många timmar i trädgårdens rabatter och blomlådor för att skapa sitt egna lila paradis. Tack vare sitt läge kan man njuta av solen hela dagen från altanen på både fram och baksida och det nybyggda soldäcket. På fastigheten finns även en gäststuga med egen altan med plats för dubbelsäng och förvaring. Praktisk redskapsbod finns även med plats för såväl verktyg och gräsklippare.

Vedahöjden är ett område där allt fler väljer att bo permanent tack vare sitt naturnära läge och närhet till kommunikationer och Tungelstas utbud av affärer, restauranger och skolor. Vedasjön med omgivningar har dokumenterat höga naturvärden och området har också värdefullt djurliv. Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning samt grannsamverkan. Någon kilometer bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) och närhet finns även till pendeltågskommunikation samt infartsparkering både vid Tungelsta och Västerhaninge station. Inte långt ifrån erbjuds havs och båtliv. Hästintresset är utbrett och flera stall och ridskolor finns i närområdet såväl som ett stort antal anläggningar för den golfintresserade.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
43 kvm
Driftkostnad
21 814 kr/år
Tomtarea
1 977 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-10-31

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Vedahöjden såldes av oss 2023-10-31. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Vedahöjden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.