Breviksvägen 132

Breviksvägen 132

Slutpris

4 150 000 kr


Brevikshalvön— Tyresö

Breviksvägen 132


Slutpris
4 150 000 kr

Brevikshalvön— Tyresö

Underbart läge vid Erstavikens vatten - Renoverat hus med vackra ytskikt - Inflyttningsklart!

Ovanför Erstaviken finns denna mindre villa i mycket bra skick som nu väntar på nya ägare! Härlig sjöutsikt från såväl huset, uteplatser som tomten. Skyddat och helt privat läge! Under senare åren har detta lilla hus renoverats en hel del på såväl in- som utsida, samt fått vattentoalett (nytt för området). Fin uppfart på den kuperade tomten med en stor parkeringsplats för 4 bilar. Två sovrum idag, varav ett ligger i det lilla nedre privata planet. Öppen och social planlösning med fantastiskt vacker utsikt mot vatten och träd nedanför på Breviksvägen. Tidigare bygglov finns för utbyggnad om 15 kvm, men detta har gått ut. (Bör kunna fås igen med ny ansökan.)

Runt hörnet finns såväl Trinntorps brygga, med avgångar mot staden eller skärgården, samt Trinntorpsbadet som är mycket populärt på sommarhalvåret. På gångavstånd finns också Restaurang Ranchen som har livemusik och god mat. Bussarna går ofta numera; buss 805 resp 819 går mot Gullmarsplan eller Tyresö. Till Tyresö Strand där Strandtorget ligger tar man sig för de kortare bestyren, med matställen, bibliotek och mataffär. Tyresö centrum är annars kommunens hjärta dit alla bussar passerar. Möjlighet till båtplats finns i området.

Välkommen till denna pärla på Brevikshalvön och flytta in när det passar!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
36 740 kr/år
Tomtarea
2 700 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Breviksvägen såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Tyresö samt även på Breviksvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.